0

ben tercihen seyahate çıkarken normal trenle gitmek isterim.çünkü her yeri göre göre seyrederek trenin içinde bana daha iyi geliyor.tabiki tercih meselesidir.

0

seyahat gezi amaçlı ise normal tren tercih edilmedilir giderken trenin geçtiği yerleri görmüş olursunuz hızlı trende detaylı göremezsiniz ancak iş ile igili bir seyahatse veya acelesi olan bir durum varsa hızlı tren tercih edilmelidir.

0

istedğini seçebilirsin kardeşim istersen hızlı istersen yacaş anladın hani :d

0

o kişinin zevkine bağlıdır. bazı insanlar gezinti amaçlı tren seyahati yapabilir ki günümüzdede geçmişten gelen ekspres trenler mevcuttur. mesela doğu ekspresi için insanlar aylar önceden yer ayırtmaktadır. kışın o büyülü dokusunu doğu illerimizden geçerken tatmak o ana tanıklık etmek için bunu tercih etmektedirler. ama diğer bir yandan iş amaçlı şehirlerarası tren yolculuğunda hızlı treni tercih edenlerde çoktur. adana-mersin, ankara-eskişehir, ankara-konya gibi hatlarda insanlar hızlı trenleri tercih etmektedirler.

0

seyahate çıkacaksam eğer acelem varsa tabiki hızlı treni tercih ederim gideceğim yere böylece daha çabuk varmış olurum

1

eğerki trene binecekseniz zaten aceleniz yoktur bu yüzden normal tren tervih ederim

0

normal kullanırdım çünkü aciliyetim yok böyle rahat rahat etrafı izleyen izleye giderdim

0

seyahate çıkıldığında eğer yavaş yavaş seyahat etmeyi seviyorsanız tabii ki de yavaş tren kullanmalı.fakat eğer seyahat etmek istediğiniz yere direk gitmek istiyorsanız hızlı tren kullanmalıdır.

0

yani hizlisi dururken neden normal trenle gidilsin ki? tabii ki de hızlı trenle gidilir daha konforlu gideceğiniz yere daha kolay erişebilirsiniz. örneğin ankara-istanbul arasında hızlı tren uçaktan bile daha elverişli. bu sebeple her türlü hızlı tren seçilir. yıllarca aydın izmir arasında normal trenle gidip geldik daha sonrasında hızlı tren çıktı şükürler olsun ki hızlı trenle aydın izmir arası 2 saate indi normal trenle 4-5 saat falandı. tabii hızlı tren bile yeterince hızlı değil çünkü 2 saat de fazla bir süre

0

bilindiginiz üzere gecen 2 ay önce bir tren kazası olmuştu. bu olaydan sonra artik trenlerede guvenim kalmadi. ama yinede söyleyeyim eski trenler güvenli degil hizlarida iyi degil bana derseniz en iyisi hizlı trendir.
hizli trenler daha güvenirli. çünkü son sistem telnolojiyle donaltilmıs daha hızlı daha cabuk istediğimiz yere yetişiriz. ben daha önce normal trene yavas gudiyor ve hic iyi degil ayakla mersine kadar gittim. gidenekeadar canım cıltı.

0

eğer tek başına insanı hızlı tren daha iyi olacaktır çünkü zaman çok hızlı geçiyor mu gitmek istediğiniz yere çok kısa bir zamanda gidiyorsunuz kalabalık bir grupla normal tren daha eğlenceli olacaktır

0

uzun bir yolculuk olacak ise hızlı tren tercih etmekte fayda var.kısa yolculuk olacak ise seyahatiniz normal tren kullanmanız gayet uygundur.

0

hızlı gitmen gerekiyorsa tabiki hızlı tern tercih edilmelidir:ddd

0

zamanımız kisitliysa tabiki hızlı treni tercih etmeliyiz ama zaman sıkıntımız yoksa normal treni tercih edebiliriz. trenin penceresinden geçtiğimiz yerleri izlemek güzel bir deneyim olur

0

normal tren tercih edilmeli ki her yeri görerek sevkini çıkararak gezebilesin.

0

normal trenler otobüsten bile daha uzun sürüyor yolculuk bu yüzden hızlı treni tercih ederim. hızlı tren otobüs saatini yarıya indiriyor uçak kadar olmasada bayağı hızlı ve rahat yolculuk yapmayı sağlıyor.

0

benim gorusum zaman her zaman önemlidir zaman nakittir derler onun için hızlı treni tercih ederim. eğer trenle yolculuk yapmak ve isim acilse hızlı daha iyi yoksa geze geze çevreye baka baka her yeri keşfeden keafede çevredeki güzelliği görmek için yavaş olanı tercih etmek daha mantık li ama insandan insana değişir iklime isi zamana gore değişir kimi hızlı kimi yavaş olanı tercih eder . her kesin fikrine saygı duymak gerek

0

zaman kavramı çok önemlidir. o yüzden hızlı tren daha mantıklıdır.

0

tren ile yolculuk yapmadigim için bilmiyorum eğer illa iki trenden biri diyorsanız adı üstünde hızlı tren ile gitmek en iyisi acilse tabi tren seyahatini bilmediğim için belkide güzeldir sevenler yavaş treni de tercih edebilir kişiden kişiye degisir

0

seyahatleri severim . aynı zamanda hıza karşı da ilgim vardır . yani hızlı trenle seyahat etmek isterim.