0

ilk olarak değerli eşyalarımdan başlarım arabam var ise onu kapalı bir otoparka yada tanıdığım ve güvendiğim birisine emanet ederim çıkacağım seyahat arabayla yapılabilirse arabamı bırakmam fakat yurt dışı ise arabayı bırakırım.sonra ise lazım olucak kadar en kötü ihtimaller düşünülerek yanıma para alırım.evimdeki üstümdeki değerli eşyaları ise bankadaki kasaya bırakırım.

0

seyahate çıkarken yanıma o kadar eşya alırım ki bunların en önemlisi kıyafetlerim ve makyaj malzemelerimdir. gerisi gereksiz bir sürü detay ve inan hepsini de alırım. bir sürü kıyafet alırım ancak gidince doğru düzgün gitmem bile beya gereksiz başka şeyler alırım kullanmam. bu yüzden en önemli makyaj temizleyici losyonlaeım makyaj malzemelerim ve belli kıyafetler benim için oldukça önemlidir seyahate çıkarken

0

seyahate çıkarken ne gerekiyorsa onu alırsınız kişinin amacına göre değişir. iş seyahati ya da gezi amaçlı seyahatler değişir. fakat ortak nokta olarak öncelikle kimlik ilk alınması gereken varsa sağlık tansiyon vs aletler telefon, sağlık kartı, kartlar, cüzdan, gerekebilecek belgeler, sonrasında diş macunu vs günlük temizlik aletleri, kitap vs gelir. alınacak şeyler ne kadar kalınacağı ne kadar uzağa gidileceği nereye gidileceği ve seyahatle ilgili her noktaya göre değişir.

0

seyhate cıkarken yanımıza şarj aletimizi almalıyız birde powerbankımızı almalıyız ben seyhate cıkcak olsam şarj aleti kulaklık ve kıyafetlerimi alıp cıkarım.

0

şarj aleti, kulaklık, ne kadar kalacaksam ona göre kıyafet, diş macunu ve diş fırçası alırım.

1

ilk baş giyecek şeyleri alırım, sonra telefon, cüzdan alırım. gideceğim yerin biletini alırım onu unutmamam gerek.

0

telefon icin power bank, kitap, fotoğraf makinesi, cadir, iyi bir arkadaş

0

sarj aleti,kiyafet,para,eger varsa is dosyalariniz belgeleriniz.