0

gideceğin yere göre seçilmelidir. yakın bir mesafe ise normal bir tren ile seyahat edebilirsin fakat gideceğin yer uzak ise hızlı treni kullanabilirsin. fakat o istikamette hızlı tren var ise gidersin yoksa sen otobüse bin bak yolculuğuna :)

0

valla bulunduğum yerden tren geçmiyorki tercih edelim. seyahat aracım 4 tekerdir. geze geze dinlene dinlene seyahat etmek güzeldir.

0

ben biraz tez canlı olduğum için gideceğim yere erkenden ulaşmak bir an önce oraları gezmek istiyorum bu sebeple seyahat için tercihim hızlı trenden yana olurdu

0

normal treni tercih ederim. zaten seyahat için çıkıyorum geze geze molalarda durarak güzel bir gezi fırsatı olmuş olur.

0

merhaba gideceğim yere daha hızlı ulaşmak varken neden yavaşını seçeyimki yani benim tercihim hızlı tren gideceğimiz yere daha hızlıdır ulaşma isterdim.

0

hızlı tren varsa kesinlikle hızlı tren taraftarıyım. varacağımız yere ulaşmak istediğimiz yere hızlıca ulaşıp yapmak istediklerimizi daha kolay ve daha hızlı bir şekilde yapmamıza olanak sağlayacaktır. normal trenle birlikte camdan dışarıya baktığınızda daha fazla tabiat manzaraları görebilirsiniz ama bir yere ulaşmak istiyorsanız bunun hızlı olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. şahsen ben hızlı tren taraftarıyım.

0

ben uzun bir yolculuk için normal tren yolculuğunu tercih ederim doğrusu.kitap okurum,uyurum güzel bir yemek yemek isterim.manzaranın keyfini çıkararak yolculuğumun tadını çıkarırım.

0

uzun yola çıkarsam hızlı treni tercih ederim. çünkü yolda ben çok bunalan bir insanım onun için çabucak varmak isterim yani sabırsızımdır. hızlı tren o zaman tercih ederim eğer gideceğim yer kısaysa o kadar çok uzun değilse sakin ,sakin gitmeyi daha tercih ederim yani gideceğim yere bağlı diyebilirim.

0

uzun bir yolculuk olmasını istemiyorsak ve acele bir işimiz varsa hızlı treni tercih etmemiz gerek. normal tren ise biraz daha zaman kaybı diye düşünüyorum. ve yolculuk boyunca da rahat edemiyoruz her tarafımız ağrıyor.

0

kesinlikle hızlı tren tercih edilmeli, normal trenle saatler sürer

0

çok istedim ama bir türlü tren yolculuğu yapamadım ,ne hızlı ne ekspres tren yolculuğu,tren yollarıyla meşhur almanyaya gitmeme rağmen olmadı,ama şu günlerde istediğim bir tren yolculuğu var oda olurmu bilmiyorum doğu ekspresinde yolcu olmak isterdim, ankara dan kars a kadar.

0

bence normal trenden yanayım yolculuk esnasında tabiatın güzelliklerini görmek isterim.

0

eğer aceleniz varsa hızlı tren tercih edilmelidir ama zevk için seyahat edecekseniz normal trenin yataklı vagonu tercih edilmelidir gerçekten efsane oluyor

0

hızlı veya yavaş farketmez. yataklı tren olsun yeter. tren raylarının sesini dinlerken uyumak müthiş birşey :)

0

normal trene bınmektense yururum daha iyi.hızlı tren ıyıdır tercih sebebıdır.

0

zaman tasarrufu ve yeni teknoloji olduğu için konfor sebebiyle hızlı tren iyi bir seçim olur.

0

seyahate cikarken hızlı treni tercih ederim çünkü sehirler arası yolculuk yaparken hızlı trenle daha cabuk bi sekilde varirim ama normal tren cok yavas gittigi icin bunlar olmuyor

0

tabiki hizli tren tercihim olurdu pek seyehate cikmam ama ciksaydim eğer hizli treni secerdim çünku normal tren cok yavas ve artik pek tercih edilmiyor edilmemesi ise hizli trenin kesfedilmesidir.

1

hızlı trenle yolculuk yaptım ve çok memnun kaldım hem hızlı hemde konforluydu. keşke her yere hızlı tren olsa, ilk tercihim ve yolculuklarımın vazgeçilmezi olur kesinlikle.

normal trenleride seviyorum ama hız ve zaman açısından hızlı tren tercihim olur.

0

hiç hızlı trene binmedim ama ben hızlı treni tercih ederdim