0

sanat için soyunmak diye birşey yok. biz milletin orasını burasını görünce sanat olmuyor o. başka birşeye giriyor. ben çok karşıyım bu düşünceye. sanat için doğaya çıksınlar yalnız kalsınlar sanatçılarımız ilham alsınlar. soyunmalarına gerek yok kimsenin. ben böyle gördüm, böyle işittim. varsa türkiye de ben sanat için soyunurum soyunanı da alkışlarım diyen. buyursunlar kendi kendilerine sanat yapıp kendileri izlesinler.

0

sanat için soyunmak bana ters bir olay neden bilmiyorum belki aile terpiyesini iyi aldığımdan, aile eğitimini iyi aldığımdan, ahlak kurallarını iyi bildiğimden, görgü kurallarını iyi bildiğim olabilir. şu an ki türk dizilerinde gerçekte evli, eşi ve çocuğu var sırf film dize ya kızı öper, ya oğlanı öper. bu bir şey değil film icabı sarkıntılık yapar, amcasının karısıyla yatıp kalkar, film reyting alacak diye kadınlar bir yerlerine bir şey yaparlar ve o diziyi izleyenleri etkilemek için. bence bu olaylar bana ters ne kadarda sanat için soyunmak olayı olsada böyle olacaksa o sanat sanatlıktan çıkmıştır.

0

terbiyesizlik, ahlaksızlık. buna kılıf uyduruyorlar.

0

sanatı ahlaksız bir olaya dönüştürmek başka bir boyuta getirmek için söylenmiş sapıklık taşıyan saçma bir sözdür kesinlikle