2

sorumani'nin 2 katı kazanç sağlama sürprizinden sonra kazançlara artış oldu, değil mi?

sorumani ekibi resmen bizi mutlu etmek icin ugrasmiyor mu arkadaslar :d bu aktiflikle baya kazanc yaptim geceden bu yana. :)

25 cevap
0

tabii ki de kazançlar da artış oldu benim en başta 7 tl bulunmakta idi 2 x pazar etkinliği gelmesi ile 25 tl'ye kısa bir sürede ulaştım. site şu aralar fazlası ile belirli aralıklar ile 2x kazanç etkinliği yapmakta. site fazlası ile yazarların hakkından geliyor yani yazarları yollar ve yardımcı olmak için sürekli 2x etkinliği yapıyorlar. yani kısacası fazlası ile kazancımı bu durum yansıdı.

0

ben siteyi yeni kesfettim keske daha önce kesfetseydim daha iyi olurdu ama yinede pes etmiyecem ve soruları cevaplamaya devam edicem.

0

valla sitenin yaptigi bu etkinlik sayesinde bircok kisi guzel kazanclar sagladi. vala bugun bitmesi gereken iki kati kazanc sistemi kapanmasi lazim ama. sanirim hala devam ediyor. sanirim sorumani bizim daha fazla aktif olmamiz icin bugun kapatmadi iki kati kazanc sistemini. aksama filan mi kapatacaklar acaba. yoksa unuttular mi iki kati kazanci kapatmayi avaba.

0

valla şu son süprizinden bu yana iyi kazanç sağladım ben hani listeye girmekten ziyade. tabi şu son yarışta da yerimi bir koruyabilseydim çok güzel olurdu ama millet çıldırmış gibi cevap yazıyor sitedeki sorulara.. eee bu x2 kazanç olayı da olunca ister istemez uzun cevaplar verildiğinde daha fazla kazanç elde dilince listedeki sıralar acayip değişiyor. listede kalmak için uzun uğraşlar veriyorum, bu sefer ki yarışta kazanayım bari diyorum ama sağlı sollu saldırıyorlar valla :d :d ne yapacağım bilmiyorum inanın.

0

ben yeniyim daha çok nasıl kazaniliŕ yardimci olurmusunuz.

0

yeni olduğum için hiç farkında değilim bilmiyorum daha doğrusu

0

iyi oldu biraz daha aktif olunursa getirisi fazla olur.

0

@sevolii sende beni gecme dur gii... daha insta sayfam icin kitap alacagim. bi durun yahu. yemeyip icmeyip sitede mi takiliyorsunuz anlamadim ki :d :d :d ahh biraz yukseklere ciksam. bir yarista da kazananlar arasina girsem gam yemicem :d

1

evet. çok mutlu oldum. keşke hep böyle kalsa. diğer türlü gerçekten çok zorluyor bizi para kazanmak.

1

evet artış var bende bugün hırs yaptım boş olduğum sürece burda olacam

1

benim kazançlarımda pek bir artış göremedim malesef 2 kuruş falan çıkıyor 1 kuruş çıkıyor öyle yani aynı

1

@poyrazım sen bir dur dur ben de senin oğlan birazcık da mızmızlansın aktif olma sen :)) listenin başındasın işte öyle bir yükselttin listeye bile giremiyorum. evet iki katı kazanç olayı çok güzel oldu ve gerçekten hırslandırıyor bu tarz şeyler beni :) 3 günde zar zor 5 lira yapmıştım dünden bugüne neredeyse 12 13 lira yaptım hem yarışma hırsı hem de iki kat kazanç gayet güzel oldu benim için :)

1

yani artış oldu biraz ama yinede benimki yavaş artıyor :) ne zaman oldu burdayım daha 5 lira olamadım sinir oldum ablam benden sonra girdi 25 lirayı geçti :)

0

evet kazanç gayet güzel artıyor durmak yok yola devam bugün ikinci gün son bir gün kaldı kesinlikle çok güzel olmuş sorunmani ekibine çok teşekkür ediyorum.bir cevapta bile baya kazancım yükseliyor.baya güzel gördükçe mutlu oluyorum.

0

kanka @poyrazim etiket olayi suan yok ama en azindan kime cevap verdigimi belli etmek icin yapiyorum birazda. ya bu iki kati kazanc olayi oldu ya. simdi ben bir kisa cevap yaziyorum baska biri o sira biraz daha uzun yaziyor benden daha fazla kazandigi icin bu sefer önüme grcebiliyor. resmen hirs yaptim hicbir yarista listede olamadim bari bunda olayim diye. ama bakalim ayin 16 sina kadsr nr yapabilecegiz.

0

inşallah @okuyankurd bizlerde alışkanlık ms etiket yapmak vala bende bazen inanıyorum bı bakıyorum beni geçmişler daha evimin işi duruyor oğlum yarda temizlicem o ayaktayken temizliyebilirsin bile vala ayın on altısında kadar belkim beni geçersin :) neden olmasın :) ama gir artık şu son beşe falan sonra devamı gelir :)

0

@ezgikrts insallah kanka hem site yonetiminin hem bizim cabalarimizi bosa cikarmaz insallah rabbim. :) her zaman diyorum site yönetimi boyle iyi olduktan sonra her turlu basaracaklar, altindan kalkacaklar bu isten

0

abi ben sana iki haftadir diyorum sistemi begrnmesim diye gelmedin ki brn napiyim. bi kadin sozu dinlryin bir keresinde de :d :d @türk

0

tabi oldu kanka sadece lafta değil.
kazançlar keşke her zaman böyle devam etse.
çok memnun kaldım ben bu süprizden.
ne kadar güzel bir siteye üye olduğumu bir kez daha anladım.

0

şimdilik kazançlar iyi keşke her zaman böyle 2 kat olsa. belki bu süprizden sonra başka sürprizler de olabilir.