0

sürprizin ne olduğunu bilmiyorum yeni bir kullanıcıyım.fakat ilerleyişi bana oldukça makul geliyor.

0

ben daha yeni katıldım bu siteye yani böyle giderse bence çok iyidir daha yeni katıldım için tam olarak çözemedim ama iyi bir site sanki kazancı da iyidir.

0

fazlası ile memnunum sorumani sitesini son sürprizinden sonra biraz daha uzun tutsalar daha güzel olabilirdi. 24 tl'ye ulaştığında 2x kazanç etkinliği sona ermişti şu an da uğraşıyorum ve 25 tl'ye ulaşmak üzereyim bakalım zaman ne gösterirse. fazlası ile mutluyum ve sevinçliyim.

0

siteye yeni üyeyim ve para kazanma durumundan çok memnunum site hic kapanmaz ve her iki tarafta kazanır umarım.

0

bu iki kati kazanc etkinliginden sonra kazancimda bir artis oldu. evet bu yuzden kazanclardan memnunum. keske hep iki kati kazanc etkinligi olsa ve hep boyle kazansak. ama tabi bu sırada site nasil para kazanacwk. eger site yonetimi belli araliklarla bu etkinligi belli araliklarla yaparlarsa uyeler olarqk daha fazla kazanc sagladigimiz gibi sitede daha fazla kazanc saglayacaktie.

0

ben, sorumaninin bu son sürprizinden sonraki kazançlardan çok memnunum. aynı sürede daha fazla kazanç elde ediyoruz bu hem bizi motive ediyor hem de şu son yarışma için baya hırslandırıyor. çünkü listedeki sıralar sürekli değiştiği için ve birde yaptığımız kazançların iki katı ödül olarak verileceğinden baya bir yarış halindeyiz. bir de şu listede altıncı sıra ve daha yukarılarına çıksam gam yemeyeceğim. :d :d millet kıyasıya yarışıyor ya. ödül iki katı kazanç olursa ne kadar yapsam kar mantığında olup uyumuyor ve deli gibi klavyede yazıyor. sorumaniiii... şu yarışmaları azıcık özleyelim ya da iki yarış birden yapma.. parmaklarım kopuyor artık ağrııdan :d

0

kesinlikle ben de çok memnunum bu süpriz çok iyi oldu kazançların günden güne daha fazla artıyor.

1

siteye yeni üye oldum. kazancı güzel gibi, daha 4-5 tl civarı bir para kazandım. verdiğimiz her cevaba ve sorduğumuz her soruya kuruşu kuruşuna para kazanmamız ve bunu takip edebilmemiz çok iyi. umarım site bu yönünü asla bozmaz...

1

hahahah doğru söylüyosun kanka.
işte benim cimcime uyuduğunda fazla aktif olabiliyorum.
birde babası geldiğinde. :) çocuğu babasına teslim edip görevime başlıyorum :))

1

kanka senin cimcime olmasa sen bu sitede firtina estirirsin. ki cimcimeye ragmen bu kadar kazanc yapabiliyorsan yani.. ohooo.. ben senin kadar aktif olabilsem keske sitede kanka. @ezgikrts

0

kazandım şu an 3.93 kuruş bu cevapla beraber inşallah 4ü tamamlayacağım. kazanç olarak iyi bir sitesi bence hiç yoktan iyidir boş oturmaktan iyidir tabii uzun ömürlü olmasını istiyoruz inşallah kapanma gibi durumlarla karşılaşmayız. ama merak ettiğim bir konu vardır bu sitede hiç reklam yoktur acaba bu sitenin geliri nereden geliyordur?

0

kanka henüz çok memnun değilim.
siteden kaynaklı değil tabi bu. :))
300 tl ödemem gereken bir borç var ,onu tamamlayabilirsem mükemmel olacak.
kış geldi doğalgaz yanıyor para arttırmak hayal oldu. :) iyiki sorumani var. :)

0

allah'a şükür iyi kazançlar bakalım hayırlısı

0

ben dün başladım süprizi anlayamadım.şu an 2.5 lira gibi kazanç var

0

ben memnunum yani sorumani bize böyle bir sürpriz yaparak bizleri mutlu etti kazanmaya devam ediyoruz ama nedense ben aktif olamadım bugün fazla biraz öncede söylemiştim ama genede kazançlar iyi durumda bakalım biraz biriksin hemen çekim talebinde bulunup kardeşime göndermek istiyorum onun için cabalayip biriktiriyorum çekip almak istiyorum :)

0

elhamdülillah. kuruş kuruş biriktiriyoruz işte. keşke bu şekilde devam etse.