1

oldu ve halen de var. her istediğimiz şey kendi elimizde değil ve çabalamamız yeterli olmuyor çoğu zaman. bu nedenle sürekli bir şeyler isteyip sürekli istediklerimizin olmaması şeklinde ilerliyor hayatımız. hayırlısı bakalım.

0

ya bu sorunun cevapları maddiyata bağlanıcaksa eğer çok fazla oldu. maddiyattan bağımsızsa çok az . insanlar bunlar için elinden geleni yapmalı

0

isteyip de yapamadığım tek şey mutluluk oldu. yanlış insanla evlenince olmuyor. mutlu oldum zannediyorsun ama kendini avutuyorsun. allah insanların şirretinden korusun. bir ömür böyle nasil geçecek bilmiyorum ama allah verir sabrını

0

allah isteyip yapamadığımız ne varsa nasip etsin inşallah arkadaşlar:))

0

tabikide oldu her insanın olmuştur.imkanlar elvermez veya başkası izin vermez önüne geçer bu gibi durumlarda istediğim ve yapamadığım şeyler oldu evet onun haricinde önümde her hangi bir engel yoksa istediğim herşeyi yapmışımdir.

1

bu güne kadar isteyipte yapamadıgım bir şey olmadı. karekteririm gereyince bir şeyi çok istiyorsam,mutlaka onu elde ederim. etmeden asla pes etmemem. bu yüzden isteyipte yapamadıgım hiç bi şey yok. olacagınıda zannetmiyorum.

1

herkesin dönem dönem olmuştur maddi sıkıntılardan dolayı. sonuçta her istediğimiz her zaman olmaya biliyor bunun sonucu maddiyat olmasa bile maneviyatta önemli.

1

istediğim şeyler için çok çaba gösteririm ama hayat şartları her istediğimiz olmuyor.