0

basimi alip gitmek istiyorum aslında ama çocuğum için yapamıyorum az daha büyüse belki yaparim ama insan bırakamıyor candan bir parçan olunca

1

en çok yapmak istediğim polis olmaktı. bunu da müdür yardımcısı tarafından alınmadım.

2

yapmak isteyipte yapamadığım birçok şey oldu. malum aileden kaynaklı olarak. şuraya gideceğim dersin gitme derler, şu saatte geleceğim dersin geç gelme derler, kız arkadaşımın evinde kalacağım dersin kalma derler veya o bizde kalsın derler...

0

tabi ki oldu mesela mardin'e çok gitmek istedim olmadı ya da en sevdiğim parçayı düğünümde çalıp dans edemedim. istediğim bir çok şeyi başkalarının engellemesi yğzünden yapamadım.

0

benim olmadı cok şükür herşey gönlümce allah herkesin gönlüne gore versin

0

herkesin keşkeleri vardır ve bunlar hayatın her döneminde aklımızın bir köşesinde bulunur. petshop açmak istedim ama hala başaramadım..

1

tabiki oldu ben bir bedensel engelli olarak koçmayı yürümeyi çok istedim ama olmadı malesef ama yinede çok şükür

0

yurt dışı seyahati bir türlü nasip olmadı ama elbet olacak.

1

hiç olmazmı neler yapmak istedimde fakat kiminde maddi imkânlar yetersiz kaldı,zamanı değildi kiminde maneviyat yetmedi belkide kısmet değildi.

0

oldu sartlar el vermedi bazen hayal oldu bazende imkansiz

2

evet oldu. çok isteyipde yapamadığım birçok şey oldu. bunlardan ilki çok iyi bşr futbolcu olmaktı. hatta girişimlerim oldu ama sonuç olarak istediğim olmadı. içinde uhde kalmıştır. birde bir enstrüman çalmayı çok isterdim ama o da olmadı.

-1

yapmak isteyip yapamadığım çok şey oldu hala da var

-1

evet oldu sihirbaz olup geleceği görmek isterdim

-1

tabiki oldu sonuçta herşeyi yapabilmemiz için bı imkan gerekli.