0

belediye seçimi olunca önemli olan belediye başkanı adayı olan kişidir benim için. ben genellikle hangi partiden olduğuna bakmam sadece adamına bakarım.

0

bende kişiye oy veririm hakedene dahacokda ama herkez için boledir eminim

0

belediyecilik anlayışında kişiye oy vermek daha mantıklı

0

belediye seçimlerinde partiye oy veririm.

0

bu zamana kadar hiç parti adına bir oy vermişliğim yok. eğer bilmediğim bir milletvekili, belediye başkanı ya da genel seçimlerde aday olanların geçmişini araştırırım ne yapmış, ne yapmamış, nasıl bir yol izlemiş bir incelerim. kendi açımdan bir incelerim. bunu seçersem ne olur bunu seçersem neler olabilir diye. ondan sonra oyumu öyle kullanırım ben. aslında olması gereken de bu şekilde olmalı. şimdi biri seçiliyor, onun yaptıklarını görüyorsun sadece. onun yaptıklarını, ettiklerini. ama böyle karşılaştırınca en azından kimin daha iyi hizmet vereceğini az çok anlıyorsun.

0

yerel secimlerde partiye degilde partinin cikardigi adaya bakmak daha mantikli.her ne kadar genel secimde muhalif olsamda yerelde iktidar partisinin adaylari kayseri icin baya iyi oluyor :)

0

belediye seçimlerinde kişiye oy vermek daha akıllıcadır. sonuçta hizmet verecek olan kişi o şahıstır.

diğer taraftan maddi imkanlar da belediye başkanının bağlı olduğu partiye göre azalıp artabilecektir.

0

kesinlikle ve kesinlikle kişiye oy veririm. parti ile değerlendirip bulunduğumuz yere hiçbir katkısı olmayacak kişiye oy vermek sacma olur.

0

bu sorunun bugün kaçıncı sorumluşu ya önce bir bakın sormadan önce

0

siyasî parti çok önemli degil seçtiğimiz oy verdiğimiz kişi hizmet adamı olmalidir