0

bence ikisi de önemlidir partide önemlidir şanslı önemlidir partisi tutulan bir partidir amaşahısın kişiliği bir kişiliğe sahip değildir ikisi de önemlidir ben partiye verdim ama çevremdeki insanlar şahsa verdi şahsın daha önemli olduğunu düşündüler bana göre ise de şahıs önemlidir ama ben tercihimi parti'den yana kullandımdüşünelim ki partisi tutulan bir parti toplum tarafından kabul edilen bir parti iseşahsı da gerçekten kötü bir kişiliğe sahip ise bu kişiye nasıl oy verilir acabagerçekten hizmet yapar mı halk için önemli olan hizmette ya da partisi tutulmayan bir parti ise toplum tarafından kabul edilmeyen bir parti ise şahsı çok iyi ise bu kişi hizmet yapar mı acaba insan çelişkiye düşmüyor değil

0

ben belediye secımlerimde partiye oy vermeyi dusunuyorum.şahislar hakkinda fazla bilgim yok ama ne olur ne degısır fıkrım degisirmi degişmezmi bilemiyorum.zamani gelince görcez şuan takipte ve beklemedeyim.

0

sahşa parti oy vermek onikçenin kaybetmesine yol açar

0

normal şartlarda kişiye oy verilir. hizmet sunacak, çalışacak ve bölgeyi kalkındıracak kişiye. son zamanlarda ise biraz ters işledi sanki durumlar. son günlerde güncel olaylar bu seçimlerde sonucu eyt'ler etkiler gibi görünüyor.