0

suan icin bilmiyorum ama ileride ogrenmek isterim

0

birkac kelime biliyorum kuzen. aslinda bana isaret dilini ogretsen cok iyi olacak. ogrenmek isriyorum isaret dilini

1

biraz biliyorum. ama daha da ilerletmek isterim tabi.

1

işaret dilinde tek bildiğim şey seni seviyorum demek başkada birşey bilmiyorum. öğrenmeyi çok istiyorum kursa gidip öğrenmek yerine evde internetten araştırarak öğrenmek daha eğlenceli ve kolay olur diye düşünüyorum. ama öğrenmeyi gerçekten çok isterim

1

işaret dilini bilmiyorum. bu çağda aslında insanların bunu öğrenmesinin yolunu açmalılar.. devlet osmanlıca koymayı düşünene kadar okullara, işaret dilini koysa ne iyi olacak.. ama düşünmezler. toplum olarak bu konuda belediyelerin halk eğitimlerinde bu kursların açılması için talepte bulunulması belki bir başlangıç olarak bir yolu açabilir.. böylece bir yerden başka yere sıçrar bu akın.. ve dünyamız daha da güzelleşir.. paylaşımlar artar..

0

işaret dilini bilmiyorum ama bir dil bir insandır ve bu yüzden öğrenmek isterim, sonuçta onlarda insan.onlarında derdi tasası var, onları da anlamak lazım.toplum olarak insanları kazanmalıyız, onlar da bizden.kendilerini toplumdan dışlamasınlar, psikolojileri bozarak,üzülerek.

0

@furkanyilmaz38 ben zaten biliyorum işaret dilini. :) :) kurslara gidemeyen arkadaşlarıma öğretiyorum hatta şuan. :)

0

isaret dili egitimi veriiyor meb sertifikali veren yerler var hatta kayseride belediyenin kursu da veriyor.ogrenmek isterdim ulkemizde isitme engelli vatandaslarla iletisim kurmanin en kolay yoludur isaret dili.. eger bos zamaniniz varsa degerlendirmek istiyorsaniz gidip egitimini alin dedim

0

işaret dilini bilmiyorum öğrenmek isterim neden istemeyim

1

evet işaret dilini biliyorum ve bildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum benim asla işime yaramaz diye öğrenmemiştim ama bir gün otobüse binerken küçük bir kız çocuğuna rastladım ve işaretle bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu.sanırım yolunu kaybetmişti .ben hiçbir şey anlamadım küçük kız beni gerçekten çok etkiledi hemen ondan sonra gidip işaret dilini öğrendim ve öğrendiğim için de pişman değilim herkese tavsiye ediyorum kesinlikle öğrenilmesi gereken bir şey.

1

bir kaç tane işaret dili biliyorum. hatta bir kaç tane kendim anlatacak kadar işaret dili biliyorum. iş yerimden bir arkadaş işaret dil kursuna gidiyor. o pratik yapıyor bende ondan bir şeylen öğreniyorum. çok zevkli bir dil. ama sürekle pratik yapmak gerekiyor aksi takdirde unutulması kolay oluyor. bir gün bende onun kursunu gidip işaret dilini çok iyi öğrenmek isterim.

0

bilmiyorum. öğrenmeyi istediğim ve şiddetle arzu ettiğim bazı öğrenilmesi gereken seylerden biri diye düşünüyorum. insallah öğrenebilme firsatim olur.

0

ben bilmiyorum ama öğrenmeyi isterdim açıkçası