0

günümüzde en rahat meslek hangisidir? (çalışan statüsünde)

evet arkadaslar kimimiz calisiyor kimimiz ticaret ile ugrasiyoruz kimimiz ise de hala okuluna devam ediyor.sizce en rahat calisma kosuluna sahip meslek hangisidir? yorumlarinizi bekliyorum.

4 cevap
1

valla günümüzde en rahat sosyal medyadan para kazanıyor insanlar. bir kaç tuhaf insanın prim vermesi ile boş beleş insanlar parayla oynuyor ya deli oluyorum. bizim halkımız çok tuhaf yok enes batur yok danla bilic iki video çekimi yüz binlerce izlensin götür paraları markalar tanıtım için bedava ürün yollar, yok makyaj malzemesi, yok kıyafet millet kafayı yemiş gerçekten ne ara bu hale geldik anlamıyorum bu ülkede para kazanmak için hiç bir işten anlamayan bir insan olmak gerekiyormuş.

0

en rahat demek yanlış olur fakat diğer işlere göre daha az yorulduğun meslek olarak kasiyerlik var.

0

günümüzde rahat ve basit diyebileceğim bir yok malesef her iş kendine göre zordur. ben eskiden uzaktan bakınca cafede çalışmak neki basit derdim ama çalıştım ve lafımı yedim arkadaslar her işin kendine göre sorunları ve zorlukları vardır yani .

0

bence rahat bir meslek yok bana göre alın teri şöyle para kazanmak çok zor cansever diyor ya ekmeği kazanmak çok zor bu zamanda diye aynende çok zor ekmeği kazanmak insan basit bir iş yaparsa bile yoruluyor kolay ve rahat iş goremiyorum.