0

bu beyin modunun ne oldugunu bilmiyorum umarım yararıma birşeydir buraya yeni katıldım zaten.

1

vallahi ben bu siteye girdim gireli hep beyin bedava modu vardı zaten hep çok cevap veriyorum ama bende bu beyin de devam ondan biraz sıkıldım keşke uzun bir süre beyin bedava modu hiç siteye girmeseydi hem soru sorup hem soru cevaplasaydık.

0

siteye her girisimde bryin bedava moduna denk geliyorum zaten. sorularin cogunlugunun bilgi icerikli olmasi beni baya zorluyor acikcasi. zaten calisiyorum. 3-5 kurus kazanayim da ek gelir olsun, evlilik hazirliklaeina girdik artik, buyuk taksitlerden belimi anca dogrultuyorum ama bu sorularin surekli arastirma gerektirmesinden dolayi pek kazanilacsk gibi degil malesef. cevaplamaya cevaplayayim da yani.. diger kategorilere bakayim bari, gundeme filan. belki cevaplayacak bir soru bulabilirim. azicik para kazanmak lazim.

0

aslinda uzunca bir sure bu beyin bedava modunun kalkmamasi lazim sitede. yani butun sorularin en az 4 cevap alana kadar kalkmasa ve yeni sorular sorulmasa daha iyi olur sanki. bu sure zarfinda site yonetimi karsimiza sadrce cevapsiz sorulari degil 4 cevabin altinda kalmis sorulari da karsimiza cikarirlarsa cok guzel olur diye dusunuyorum. gerçekten ama gercekten bu şekilde en azindan o kadar cok soru sorulmus ve hepsine cevap yazilmali diye dusunuyorum. bazen sorular denk grliyor karsima. 1 crvap almis. onlarin da cevap alabilmesi icin sitede bir sure daha beyin bedava modunun kalkmamasi lazim. eger gerçekten site yonetimi sorularin cevap almasını istiyorsa boyle bir yontem uygulasin. hem cevap yazmayan arkadaslarimiz ve paraya ihtiyaci olan herkes crvaplara yonrlmis olur bu sayede.

1

ya gelmesi bir anlam idafe etmiyor güzel sorular kalmamıştı ama bakıyorum ama şu anki soruları da beğenmiyorum. özellikle şu kimdir sorusu o kadar saçma geliyor ki bana yani şu kimdir sorusu nedir ya . ya da şöyle de oluyor. bilmem ne nedir sorusu . adını soy adını yazıyorsun ve cevap bitiyor o yüzden soruların biraz daha kaliteli hale gelmesi gerekiyor.

0

beyin bedava modundan bir iki gün önce çıktık pek kimse aktif değildi. gelse de gelmese de ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum.

0

beyin bedava modunu bilmiyorum ne oluyo acaba.