0

malesef gösterilmiyor. ülkemiz de atatürk'e saygısızlık edenler hakaret edenler türemeye başladı. bu gerçekten çok üzücü. bu tür insanların eğitimsizliği ve bilgisizliği beni rahatsız ediyor. kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ancak saygı göstermek şarttır hakaret etmemek gerekir. atatürkün bizim için yapmış olduğu bunca fedakarlıklara rağmen insan kendi ülkesinin yetiştirdiği böyle değerli vatan aşkı ile yanıp tutuşan bu ülkenin evladına nasıl hakaret edebilir saygısızlık gösterebilir inanın aklım almıyor. başka ülkelerin bile gururla baktığı atatürk bizim ülkemizde kendi evlatlarından yeterli saygıyı göremiyor bu çok üzücü bir durum. genelleme yapmıyorum tabiki böyle insanlar var demek istiyorum ve ilkel azınlık olduklarını düşünüyorum

0

ülkemizde atatük e saygı konusunda saygılı davranılıyor bu konu sadece göz boyama niteliğinde oldugunu düşünmketeyim hakaret edenlere af yok ceza veriliyor hükümet bu konuda taviz vermiyor ancak atatürk ün yaptıgını kanun ve eserlerine pek iç açıcı oalrak bakılmıyor and dımız konusu atatürk koymuş ve kanunlaştırmış egitim de kime ne zararı var kı kaldırılıyor gündem yaratılıyor biz bu andımızla büyüdük yeni nesil çocuklarımız torunlarımızın okumasın dan da rahatsız olmayız kim neden rahatsız olur türküm sözünden kim rahatsız oalcak ne mutlu türküm diyene sözünü recep tayyip erdogan kaç defa söylemişdir acaba meydanlarda kaç defa dile getirmiştir kaç defa gururla söylemişdir acaba bilen varsa söylesin ben hiç duymadım

0

şimdi bu konu hakkında olanı dile getrisem ne malum benimde haksız durumuna düşmeyeceğim

-1

ulu önder mustafa kemal atatürk hiç bir şekilde saygı gosterilmiyor ben bu yüzden kaç kişiyle tartışmaya gitmisimdir rte baba diyorlar reis diyorlar o baba dedikleri reis dedikleri sadece bizim askerlerimizi savaşa yolluyor ne kendisi gidiyor nede oğlunu yolluyor atatürk olmasaydı kimsenin babası belli olmazdı atatürk'ü fazla seven yok ama izmirliler kadarda seven kimse yoktur atatürk'ü nasıl sevmiyelim biz adam gibi adam dir merttir, dürüst,cesur biriydi halkın parasını bile yemezdi şimdi bir din atatürk cumhurbaskaniyken oturduğu koltuğa bak hatta koltuk bile değil dandik bir sandalye birde rte'nin oturduğu koltuğa bak altına oturuyor adamın tuvaleti bile altin ben bu halkı hiç anlamıyorum adam sehidimizn cenazesinde selam vermeyi unuttu selam vermesi ve şehitlerimize kelle dedi. halka göre rte herşey yapıyor ainen senin sehit askerine kelle diyerek, cenazesinde selam vermiyerek ,sana kömür,gıda vererek kendi oğlunu askere gondermyerek,suriyelileri buraya getirip suriyelilerin gençleri askere göndermeyip bizim askerlerimizi afrine göndermek sizin rteniz herşey yapıyor maşallah atatürk olmasaydı herşey farklı olurdu halk bunu göremiyor o kadar okuyan insanlar atatürk saygı duyuyor ne kahramanlık yaptığını görüyor ama cahil insanlar rte tapanlar atatürk'ü kanı bozuk olarak görüyorlar hain bu insanlar gerçekten ben insanları anlamiyorim tam kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundalar .

0

hayır asla! oysaki ulu önderimiz mustafa kemal atatürk’ün sayesinde bu hayattayız. bu zaöanda nedense gerekli saygı ve sevgi gösterilmiyor. kendini bilmez insanlar atamıza saygısızlık yapıyor. tabiki devletimiz tarafından gerekli sey yapılıyor. en son bir polisimiz atamıza saygısızlık yaptı diye bi cocuga ben oros:): cocuguyum dedirtmisti. gerçekten gurur verici bi hareketti.

0

gayet güzel gosteriliyor. hatta bazıları tapiyorlar.atama buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum.saygilar

0

bu ulke de hic bir seyin kiymeti bilinmiyor maalesef ayni sekilde ulu onder mustafa kemal'inde ne yazik ki.. saygi sevgi gosteren kitle oldukca fazla ama gostermeyen kitle de bi o kadar daha var..
mustafa kemal ataturk u siyasilestirmeye calisanlarin aklindan suphe etmek gerekiyor. nasil ay yildizli turk bayragimiz bizim ortak degerlerimiz arasinda ise mustafa kemal ataturk de bizim ortak degerlerimiz arasindadir..

0

hayır gösterilmiyor malesef duvardan portresi indirilecek kadar sevgisi yok oldu insanlarda