0

bence en önemli şey saygı saygı olmadı mı zaten sevgi olmaz insan saygı duymadığı birini nasıl sevebilir ki zaten yani sevgi daha da daha az seviyede kalıyor benim için saygı duyulmak bence çok güzel bir şey tabii ki de saygı

0

sevgi de saygı da oldukça önemli iki duygudur. herkese sevgi gösteremezsin ama saygı göstermek zorundasın. saygı kişilik meselesidir. sevgi ise biraz daha duygusal bir durumdur. saygı ve sevgi ikisi de birbirini etkiler, besler. saygılı olan kimse sevgi de görür. sevgi tek başına yetmez bence. saygının olmadığı yerde sevginin bir önemi kalmaz. saygı olmazsa insanın tahammül derecesi azalır ve birçok sorun yaşanır.

0

böyle bir sorunun sorulması çok yanlıştır. çünkü saygı olmadan sevgi olmaz ve sevgi olmadan da saygı olmaz. bu ikisi temel direktir, yani birbirini tamamlayan ikilidir. saygı temeline dayalı sevgiler bitmez, sevgi destekli saygı da sonsuza kadar sürer.

0

bence ikisi de önemlidir çünkü sevgi neden önemlidir şimdi bir insan bir insanı sever değil mi aşık olur ona ve ona bir şeyler beslediği için ona açılır ve ona karşı hislerini açar ve oturur konuşur onunla buraya kadar doğru işte bundan sonra sevgili olduktan sonra eğer o kişi karşısındaki kişiye saygı göstermiyosa o ilişki uzun zaman devam etmez yani sevgi ne kadar önemliyse saygıda o kadar önemlidir ikisinin de ayrı ayrı önemli olduğu yerler vardır ve ikisi de en sonunda birbirini tamamlar eğer bir ilişkide sevgi yoksa o ilişki saygıyla yürüyebilir ama bir ilişkide saygı yoksa o ilişki kolay kolay devam etmez bur da saygı biraz daha ağır basıyor ama ikisi de çok önemli yani bana göre ikisinin de yeri ayrı ama eninde sonunda bu iki ayrı şey bir birini tamamlarlar kısaca ikisi de önemlidir ama saygı biraz daha ön plandadır yani saygısız asla insanlar saygılı olmadıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz sevgiyle de bir yere kadar idare edebilirler kendilerini bence

0

ikiside önemlidir. ancak saygı biraz daha ağır basıyor sanki. saygı olmayınca bir süre sonra sevgi de görünmüyor.

0

ilişkiden ilişkiye değişir. bir ilim alimine saygıdan çok sevgi duymak sizi saptırabilir. aynı şekilde babaya sevgiden çok saygı duymak da sizi bir çok güzel anıdan mahrum bırakabilir. mühim olan saygının ve sevginin birlikte güzel olduğunu size öğretebilecek birine sonsuz sevgi ve saygıyla bağlı kalmaktır. işte o zaman bu sorunun cevabını istemeden hayatın her basamağında en doğru şekilde cevaplamış olursunuz.