0

etil alkol gıda ve gıda ürünlerinde kullanılır.metil alkol üçak yakıtı ve tank yakıtlarında kullanılır.ayrıca metil alkol kaçak rakı yapımında kullanılıyor.metil alkolun tüketilmesi kesinlikle tehlikeli ve yasaktır.son olarak rakı içmiyorum ama etil alkol kullanılıyo diye biliyorum yanlışsam düzeltebilirsiniz :))

0

metil alkol kör eder arkadaşlar içmeyin.etil alkol adamdır

0

metil alkol zehirlidir. gelişim geriliği ve ölüme kadar götürür. halk tarafından pek bilinmez. etil alkol ise genelde halk tarafından kullanılan rakı şarap tarzı alkoldür. metil alkol sanayide de kullanılır. ancak ikiside beyni uyuşturur. etil alkol anoson ve üzümden elde edilir. ikisinin arasındaki fark karbon sayıları farkıdır

0

metil alkol son derece zehirli olup yiyecek içeceklerde kullanılmaz.yani elektronik makinelerde fabrikalarda araç yakıtları veya uçak yakıtı olarak kullanılır.etil alkol ise yiyicek içiecek kullanılılabilen yani kısaca içilebilen alkoldür.
kısaca biri saf biri işlenmiş alkol çeşididir.

0

metil ve etil alkol arsındaki farklar etil alkol insan kullanimina uygundur amaliyatlarda bazi tedaverde kullnilmaktadir. metil alkol insan kullanima uygun değildir en önemli farkta budur.

0

metil alkol insan içine uygun değildir . etil alkol saf alkoldur . alkol tüketiminde kullanılan alkol türü etil alkoldur..

0

karbon sayısından kaynaklanan kimyasal ve fiziksel farklılıkları vardır metil alkol ch3o iken etil alkol c2h5o dur

0

etil alkol, şeker, nişasta maddelerinin alkolün takiben renksiz, berak ve kendine has koku da üretilmektedir. metil alkol ise, endüstriyel kullanımı olan bir üründür gıda maddelerinin üretiminde girdi olarsk kullanılması keisnlikle yasaklanmıştır. endüstri de maket, uçak, ağaçlarda ise yakıt olarak kullanılan bir üründür. genellikle tekstil, patlayıcı boya plastik ve diğer bir çok üründen çıkan maddelerdir. etil alkolün kana karışımı alkol miktarına göre bayinin çalışmasını yavaşlatır. metil akol ise, endüstri boya tekstil cam temizleyici gibi maddelerin yapımında kullanılmaktadır. bir canlı metil alkol üretmez. metil elkol zehirli değildir.

0

metil alkol zehirleyici özelliklere sahiptir. çok dikkat ediniz. önemli! etil alkol ise saf ve kendisidir alkolün ve katkısız katkı madde barındırmaz ama od zararlıdır.

0

etil alkol günümüzde de hala sıkça kullanılan içilebilen alkollerin içinde bulunan alkoldur.
metil alkol hastanelerde kullanılan içildiği takdirde çok fazla zararı bulunan alkoldur.
etil alkol ile birçok içki yapılabilmektedir ama metil alkol için bunu söyleyemeyiz.zararları kıyaslanamayacak kadar farklıdır ve bir çok örneği haberlere çıkmıştır.
evde içki yapmak isteyen bir çok vatandaş ölümünü kendi eliyle hazırlamıştır.

0

birisi saf alkol birisi ise işlenmemiş alkoldür.

0

metil alkolün zehirleyici özelliğe sahiptir etil alkol saf alkol olarak bilinir metil alkol içilirse ölüme sebep olabilir her ikiside yanıcıdır fakat biri işlenmiş biri işlenmemiş dir yani etil alkol işlenmiş metil alkol se saftır

0

0
bilmiyorum bende merak ettim bilen yazsındiğiniz birisi varsa bana mesaj attığında her zaman sana bundan sonra attıklarını kadar güçlü olurlar ama benim tercihim meyve suyundan yana ne kadar yalnız insan varsa eğer o berbere gidiuorsa size göre hareket ederiz de çok konuşuyonuz halde zararını gören biriyim aslında en çok babalarına da kullandığını bildiğiniz birisi varsa bana mesaj attığında her şey için çok düşünüyodum keşke yalnız bunun için çok düşünüyodum keşke yalnız bunun için çok düşünüyodum keşke yalnız bunun için çok düşünüyodum keşke yalnız bunun için çok düşünüyodum keşke yalnız bunun nerde o eski bayramlar artık kimse gelmiyo ne gelen var ne giden takipçi satın al gel gel kos hadi dostum.

0

metil alkol zehirleyici özelliği bulunup gelişimi geriletip pek çok zararı vardır .
ölümcül sonuçlarda baş rol oynayan metil alkol halk tarafından da pek bilinmemektedir.

etil alkol anason ve üzümden elde edilen suma olan çeşitli uygulamalar ile alkol olarak tüketilen türüdür.

ikisininde ortak yanları tabiki de insanlara verdiği zarar ve beyini uyusturmasıdır.

etil alkol bitkisel kökenli olmak üzere işlemlerden geçerek elimize ulaşır .
metil alkol ödün kökenli talaşlarsan elde edilip endüstriyel alanlarda kullanılır.

0

metil alkol zehirlidir etil alkol zehir özelliği göstermez bir karbon(kimyada c elementi ) daha fazla bundan dolayı metil alkolden uzak dur sana ve yakınlarına zarar verebilir kullanma (alkol dediğimiz şey kimyada kullandigimiz alkoldür normal bireylerin içtiği alkol değildirler)

0

ben de bir kız çocuğu var ben hala ders çalışıyorum bu kadar güzel bir insan var benim de bir kız çocuğu var ben hala ders çalışıyorum bu kadar güzel bir insan var benim de bir kız çocuğu var ben hala ders çalışıyorum bu kadar güzel bir insan var benim de

0

metil alkol öldürücü maddedir tüketilemez ama etil alkol içinde bulunmaktadır

0

en önemli farkları kapallı formülleri arasında ki farklardır.etil alkol 2 karbonlu , metil alkol tek karbonludur . etil alkolden sarhoş edici içecekler yapılır, metil alkol ise fabrika vb. gibi yerlerde kullanılır ve gıda ile etkileşime girmesi çok fazla tehlikelidir.

0

etil alkol zehirli degildir. bazi yiyecek iceceklerlerde kullanılır.
metil alkol ise bazı makinelerde ve araclarda yakit olarak kullanılır

0

etil alkol insan kullanimina uygundur ancak metil alkol uygun degildir