0

başarılı insanlar hedeflerini koyarlar ve hedefleri doğrultusunda ilerlerler .başarılı insanlar ne istediklerini bilen insanlardır ve ona göre hareket edenlerdir .başarısız insanlar ise yolunu bulamayıp kaybolmuş kişilerdir ve ne yapacaklarını asla bilemezler .başarılı insanlar azimle çalışarak ilerlerler ve bir hedefleri vardır.hedefleri doğrultusunda her işi yapabilirler ,her şeyi başarabilirler ama başarısız kişiler çok fazla çalışmazlar ve başarılı olmak isterler fakat çalışmadıkları için başarılı olamazlar. başarılı insanlar bir azim ve çalışma sonucunda istedikleri şeyler yapabilirler çalışkan insanlardır. sürekli kendilerini geliştirmeyi hedefler ve olan ve yetinmezler daha ileriye gitmek için hep bir adım atarlar.

0

başarılı ve başarısız insan arasındaki en önemli fark genellikle başarılı insanlar hiçbir şekilde yorulmazlar sürekli çalışma halindedirler. hiçbir şekilde bıkkınlık yaşamazlar sürekli üretmek sürekli çalışmak isteyenler herkese faydalı olmak isterler. başarısız insanlar ise genellikle en önemli noktası başarısız olma sebepleri ne birazcık tembeller dir açıkçası. çünkü sürekli yatarlar yapmayı severler hiçbir şekilde bir şey üretmek istemezler yani hayatta onlar için hiçbir şekilde bir kaide yoktur amaçları yoktur. onlar sadece işinde gücünde olsun fal başka bir şey istemiyorlar. başarılı insanlar öyle mi ama genellikle çalışmayı çok severler sürekli çalışsın isterler hayatları boyunca da zaten neredeyse hep çalışıyorsun. işte başarılı insanlar genellikle bu yüzden başarılı oluyorlar. başarısız insanlardan farkı da bu. aslında başarısız insanlar birazcık tembel olduğu için başarısız oluyorlar bence. ne gelirse zaten tembellikten geliyor başlarına.başarılı insanlar genellikle umutlarını hiçbir zaman yitirmezler.bir şey yaptıklarında bile mesela bir insan üniversite sınavına hazırlandığı zaman başarılı insan test çözen çözer netleri artmışsa bile yine de sürekli ders çalışmaya devam eder ve hiçbir şekilde yılmaz. başarısız insan ise test çözer ama bir zaman sonra artık sıkılır netleri yükselmedi için düşüşe geçtiği için genellikle böyle insanlar hiçbir şekilde ileriye gidemez. sadece test çözdükleri zaman düşük geldiğinde hemen yılar. başarılı insan test çöz din zaman yani soruları baktığı zaman yanlışları çıktığında üstüne düşer yapamadıkları soruları bakar bilgi sorularını tekrar eder hiçbir şekilde unutmaz ama başarısız insanlar hiçbir şekilde yanlışlarını bakmaz sürekli yanlış yaparlar ama neden yanlış yaptığında bilmezler nedense hep.başarısız insanlar işte bu yüzden üniversite sınavında genellikle başarılı olamıyorlar ve barajı en azından geçemiyorlar. tabii bu istisnalara bağlı.başarılı insanlar genellikle düzenli ve tertipli çalıştığı için iş yerinde olsun üniversite sınavında olsun her yerde olsun hiçbir şekilde yılmazlar ve çok güzel yerlere gelirler. işte bu yüzden başarılı ve başarısız anlamı tek farkları bu.işte başarılı ve başarısız sana bir tek farkları bu.başarılı ve başarısız insanların tek farkları bu genellikle o yüzden insanlar başarısız oluyor o yüzden insanlar başarılı oluyor çünkü nedense hep böyle oluyor işte başarılı insanlar hep böyle oluyor.

0

başarısız insanlar bir hedefe ulaşmak için onun en kestirme yolundan açıkları bularak ilerlemeye çalıdandır. başarılı insanlar işe onu kazanip elde etmek için yoğun bir çaba sarfedip elindeki bütün imkanları o uğurda onu kazanmak için harcayandir.

0

başarılı insanlar tembel olmaz ama başarısız insanlar cok tembeldir