0

bence gün içerisinde aktif edilen beyin bedava modu aktif edildiği zaman bu sureye bir saat ya da bir buçuk saat daha eklenerek bu eklenen süre içerisinde sorumani bize altın sorular sorabilir. bu zamana kadar sorduğu sorular gibi çok güzel altın sorular soracaginizdan eminim sorumani ekibi.

0

sorumaninin en önemli katkısı da tüm gün elinde telefonla boş boş takılmamızın önüne geçmesi. bizi araştırmaya yeni bir şeyler öğrenmeye sevk etmesi. bilim alanındaki soruların da bize çok şey katacağına inanıyorum. o yüzden tam gaz devam

0

kesinlikle evet. bilimsel bilgi eksikliğimizi gidermek için çok faydalı olacaktır.

0

tabiki bilim alanında soru sormakta fayda var. insanlar daha çok araştırır ve daha çok öğrenir. hele ki bilim önemli bir konu. bence daha fazla sorun.

0

sormanızda fayda vvar evet ama çok fazla sormamak lazım .

1

sorsun tabi çok güzel içerikler paylaşıyorlar böyle de devam etsinler insanları aratşırmaya bilgiye teşvik etmeye çalışıyorsunuz ben iki ya da üç günde güzel şeyler öğrendim ve konuşma hızında yazabiliyorum artık diksiyon bakımından da yazım kuralları bakımından da eskisine göre daha titiz olmayı öğrendim . güzel işler yapıyorsunuz takdir ederim sizi . bilim adına daha fazla soru sormanız ancak bizi mutlu eder daha çok araştırır kendi yorumumuzla yazarız . gayretli adam her zaman kazanır bu olayda hem bilgi hem para para ikinci planda mesela benim için ama öğrenilen bilgi için kırk yıl köle olabiliriz .

1

sorabilirsiniz elbette , hemde bizlerde kendimize göre farklı şeyler öğreniyoruz , belki de burda öğrendiğimiz bir bilgi yarın birgün bir yerde karşımıza çıkacak ve bize çok fayda sağlayabilir bu bilgiler , bir yandan genel kültürümüz artıyor her konu hakkında neredeyse bilgi sahibi oluyoruz , bence sormalısıniz soruları, bizede sizede her türlü yararı olacağını düşünüyorum

1

olsun bilim her zaman iyidir ve insanın ufukunu açar, bilinçlendirir.

1

kesinlikle artırılması gerekli öyle ki bazen hayatta aklımıza gelmeyecek sorular görüp acaba cevabı ne diye merak edip araştırıyoruz sonuç olarakta hem bilgi dağarcığımız genişliyor hem de genel kültürümüz artmış oluyor.boş soruların yanında eğitici, öğretici soruların da soruluyor olması kesinlikle faydalı bir durum.

0

iyi olur aslında en azından bişiyler öğreniriz....

0

evet sorsun insanların ilgisini daha çok ceker

0

ben bilimi ve araştırmayı çok seviyorum. bu alanda soruların gelmesini isterim tabi ki.

0

daha bugün üye oldum ama şimdiden birkaç şey öğrendim. ilgi alanlarına göre mutlaka olmalı.

0

doğeuları konusmak gerekirse siteye girdiğimde direk paraya yöneldim ama aslında bilgi sorularını yani kaliteli soruları görmeye başlayınca gerçekten etkilenmeye başladım. herşey bu sitede para kazanmak deil bilgilenmekte önemli tabi bol bol bilim soruları sorun bence güzel oluyor millet burda boş zamanlarında hem kazanç elde ediyor hemde bilgileniyor sorulara devam

0

aslında bu siteye üye olmamdaki sebep üç beş kuruş bir şeyler kazanırım düşüncesiydi. fakat şimdi yeni bilgiler öğrenmek ve öğretmek daha hoşuma gitmeye başladı. bilim sorularının adedi artabilir.

0

bu sitenin amaci nedir bilemiyorum. amaci derken size sağladiği yarar nedir bilemiyorum. üyelere sağladiği yarar aşikar tabiki ondan bahsetmiyorum. ben bilmediğim sorulari geçiyorum. fakat merak edip araştiriyorum. insanliğa büyük bir katkisi olacağini düşünüyorum bu durumun. ve bu siteyi birçok yakinima tavsiye edeceğim. vakti olan gelsin bence.

0

sorumani'in gerçekte nasıl bir işlevi olduğunu 4. günümde öğrendim. gerçekten muazzam bir site umarım devamlılığı gelir. kapanmaz site. genel kültür arttırıcı.

0

ben doğal ve günlük hayatta insanların işe yarayacağı bilgileri tercih ediyorum.

0

evet sorulabilir insan bazen gercekteb merak edebiliyor ve bakabiliyor :)

0

fazla zor olmayacak güzel sorular sorabilir bence ama bizide zorlamasın