0

sorumani ya da bir başkası her iki tarzda da sorabilir. yorum sorusu yüzde yirmi kazanç olan sorularda baya bir etkili olur. ayrıca en çok cevapsız sorularda belli kimin sorduğu kendi sorunuza cevap vermenizde bir sıkıntı yok yani. soru sormak iki kuruş kazandırıyor cevaplar ise soru ile alakalı ne kadar uzun yazarsan o kadar fazla kazanıyorsun. bu durumda hem soru sormak hem de cevap vermek baya mantıklı. sadece yorum soruları değil bilgi soruları da gerek bence.

0

soru sorunca daha mı fazla kazanılıyor? ben cevap veriyorum sadece hiç soru sormadım. cevap verirken her bir satır bir kuruş olduğu için daha kolay kazanılıyor diye düşünüyorum. ama soru sormak güzel getiri getiriyorsa onu da deneyebilirim. sonuçta para kazanmak için buradayız. en kolay ve en hızlı hangisi oluyorsa onu denemek gerekir

0

evet sorular yorum sorusu olunca çok uzun yorumlar olabiliyor. kısa ve net bi şekilde cevaplamak gerekir bence.

0

en çok bilgi sorusunu soran sizsiniz. bence yorum sorularını çoğaltıp bilgi sorularını sınırlı tutarsanız sorun kendiliğinden çözülmüş olur.

0

yani aynen bilgi soruları olunca inana herşey vakıf olamıyor yorum soruları olunca daha iyi oluyor ve daha hızlı bir şekilde cevaplama olanağı buluyorsunuz.

0

galiba evet yorumu uzun yazmak için sorular bazen yorum sorusu oluyor bazen de sadece bir kelime cevapli sorular yazarak da var .

0

beyin bedava modunun acilmamasi icin kendi sorunuzu crvaplasaniz yeter diyorum ben. hem beyin bedava modu geç aktif olur hem de siz rahatca soru sorarsiniz. yorum sorusu icinde arada yorum sor yeter. ;) kendi sorunuza cevap vermeniz sikinti degil.