0

bence yorum sorusu sormalısın. yani tabi yine sen bilirsin ama ben yorum soruları dışındakileri pek cevaplayamıyorum. yorum en azından daha fazla kazandırıyor bende.

0

orası çok güzel bir uygulama yorum sorusuna da gayet güzel cevaplar alabilirsiniz bilgi sorusuna da gayet güzel cevaplar alabilirsiniz tercih sizin istediğinizi tercih etmekte özgürsünüz siz neyin cevabını merak ediyorsanız bence onu soruyorum ya da bazı konular hakkında fikir almak istiyorsanız bunları sorabilirsiniz bu çok daha güzel olur mesela bir telefon tercih edeceksiniz ama eki marka arasında kalmışsınız bakalım yüzde oranında düşündüğümüzde hangi firmanın daha çok tercih edildiğini tespit edebilirsiniz bu sayede hem uygulamadan para kazanmış olursunuz hem de tercihinize yardımcı olmus oluruz

0

bana göre yorum sorusu ama farketmez ikiside olabilir

0

yani sen hangisine yönelik istersen o şekilde sor ama yorum sorarsan tabi biz de cevap ver uzun uzun verme fırsatımız olur bilgi soruları da sorabilirsin ona da az cevap verilebiliyor sonuçta ama yinede hangisini istersen ona göre soru sorabilirsin

0

fark etmez her ikisi de olur sonuçta sadece anket gibi bunu sever misini, ister misin şu bu soruları zaten sorumaninin hoşlanmadığı şeyler. bunun yerine bilgi ağırlıklı ya bizim de nasiplenebileceğimiz soru ve cevaplar önemlidir. soru sormanın bir sınırı yok sonuçta. soru sormayı istediğim gibi yapabilirsin amaç sadece yorum yapmak değil ki. bilgi edinmek ve araştırmak da etkili.

1

bana göre de topluma alakalı yorum soruları daha iyidir çünkü yorum soruları herkes kendine göre fikir ve bazı bilmediğimiz fikirleri ya da farkında olmadığımız şeylerin başkaları tarafından söylendiği zaman bunları ne düşündüğünü ya da her insanın farklı farklı düşüncelerin insan öğrenir bu da hoşuma gidiyor. ama yine de yani hep doğru söylüyorlar da olmaz bilgi sorularda olmalıdır tarih soruları genel kültür ama ağırlıklı yorum soruları olsun.

0

yorum sorusu sormak daha mantıklı gibi duruyor çünkü insanlar yorum sorusunda daha çok fikir açıklama hevesiyle daha çok cevap veriyorlar ayrıca yorum sorusunun genel olarak herkes tarafından ilgi çekici ve merak edilen sorulardan olması cevap verilmesini daha da çok teşvik ediyor bu ihtimali daha da çok artırıyor ama her halükarda bazı bilgi sorularının altın sorular kategorisine girme ihtimalinden dolayı yine merak uyandıracak bilgi sorularını sormakta alternatiflerden biri olabilir.

0

net yorum sorusu kesinlikle ve kesinlikle yorum çünkü ben insanların verdikleri cevapları çok merak ettim. yorum olunca insanlar kendi düşüncelerini aktarıyor ve net ve tekdüze cevaplar oluyor ve hoşlanmıyorum. tek kısa cevaplar hiç cevaplamak istemiyorum. yorum sorularını cevaplarken kendi görüşümü bildirmekte hoşuma gidiyor herkes bence bu şekilde yapıyor mükemmel.

0

farkermez. takil kafana gore. ama yorum sorusunda da cevaplari uzatma sansimiz var. bilgi sorusu da sor, bilgilenelim. ;)