0

yani evet çok fazla insan olduğu için fazla kalabalık özellikle trafiği çekilmez bir hal ama güzellikleri bakımından kesinlikle yaşanması gereken şehir ben şahsen çok seviyorum benim bir herşeyim istanbul o şehir büyük bir anlam ifade ediyor benim için denizini ,tarihi yerleri hemen hemen her yerini çok severim sadece insanlar çok fazla ve çok kalabalık bir şehir .ama ne olursa olsun seviyorum orada yaşamak bana keyif verir evet isterim sevdiğim adam şu an orada ve onunla kuracağımız yuvamızda orada gelecek hayatım istanbul yani bu durum çok mutlu ediyor beni istanbul’da yaşamak evet mantıklı sevdiğim bir şehirde kalmak istersen yaşamak istersen belli ,başlı bazı sorunları göz ardı edebilirsin diye düşünüyorum.bekle beni istanbul az kaldı . :)))))

0

istanbul'da paran varsa yaşarsın istanbul'da parasız yaşanılmaz cnku

0

ben istanbulda yaşıyorum neden mantıksız olsun ki istanbul gibi bir yer göremiyorum belki de ben alıştım istanbula sizin gibi düşünmüyorum yaşam şartlarına bağlı istanbulda yaşamak bazende

0

televizyonlarda gordugum ve cevremde de anlattiklari kadari ile ozellikle trafiginin cekilmez bir cile oldugunu dusunuyorum.
dukkan ve ev kiralarinin yuksek ve bazi gida dogal ihtiuac urunlerinin diger illere gore pahali oldugunu duymustum. eger asgari ucret ile gecinen biriyseniz istanbuldan uzak durun. tahminimce istanbulda rahat bir yasam icin en en az 3500-4000₺ gibi bi gelire sahip olmalisiniz.

1

o kadar kalabalık ta yaşamaya calismak bence hic mantıklı değil.