0

evet mantıklı sonuçta kar kardır yani . ben arada bir sıkılınca soru soruyorum ve para kazanıyorum bence mantıklı.

1

yani mantıklı. ama sorulan sorulara uzun cevaplar vermek soru sormaktan daha çok kazanç sağlıyor bizlere.

1

ben daha çok sorulara cevap vererek tl kazanıyorum. soru sorarak fazla bir şey vermiyor önemli olan cevaplar vererek kazanıyoruz.

1

valla benim ihtiyacım olduğu için öğrenciyim ve ihtiyacım var ben genelde soru sorarak kazanmıyorum fazla birşey ama uzun cevaplar vererek sorulara ve altın sorulara daha uzun cevaplar vererek daha fazla kazanıyorum günde o yüzden bence cevap vermek daha mantıklıdır.

1

soru sorup para kazanan arkadaşlarım da var ,ama ben genellikle cevap vermeyi daha çok tercih ediyorum.. tabii uzun cevaplar verirsem para kazanırsın öteki türlü iki kuruş kazanıyorsun. yani sana da tavsiyem ikisini bir arada yapabiliyorsan yani hem soru sorup ,hem de cevap verebiliyorsan. bence kazanç elde etmiş olursun en azından sorduğun soruya kendin cevap verirsen en azından daha çok kazanırsın.

0

1kuruş bile olsa para paradır. netice birikiyor ve paranı alıyorsun. mantıksız gelenlerin sayfada olacağınıda hiç sanmıyorum. açıkcası benim evde olduğum bu dönemde bu sayfa bana ilaç gibi geldi bebişi sallarken soru sorup cevap yazıyorum ve para kazanıyorum. biraz önce sayfalardan kazandığım para ile oğluma bez aldım 1aylık daha neolsun ;)