0

ben ilk olarak yardıma muhtac kişilere kapı acardım cunku onların herseyden cok ıhtıyacı var yazın kısın hele cok kotu o yuzden bunlar onemli.sonrasında tabıkı aileme sıra gelır once bızde o konuma dusebiliriz o yuzden herzman yardım elini acıdıgımız ıcın deıl bunu 1 vatandaslik görevi oldugu ıcın yaparım ben.

0

herhalde ilk önce kafayı yerdim sonra parayı

1

önce kendime, sonra sevdiklerime ev ve araba almak olurdu. yatırım için de muhtemelen ev alırdım ilk aşamada. sonrasında elimden geldiğince yardım etmeye çalışırdım ihtiyacı olanlara. dünyada mekan ahirette iman kısmı tamam.

sonrasında ise önce cennet vatanımız türkiye'yi, daha sonra dünyayı gezmeye çalışırdım. yardım ve yatırım konularında gezerken eksiklikleri görür, daha çok bilgi edinirdim. ve sonrasında yine insanlara iş sahası olabilecek yatırımlar yapar ülkemize faydalı olmaya çalışırdım şu kriz döneminde.

tuzum kuru olduğu için de gezmeye devam :)

0

piyangoyu kazansam ülke turu yapardım

0

ikramiyeyi alır almaz ilk yapacağım şey 50 binini iş için ayırıp gerisiyle daire almak olurdu. daireleri aldığım gibi hemen kiraya verirdim. iş için ayırdığım o 50 bin tl yi de en büyük hayalim olan kitabevini ( ya da sahafı) açardım. batsam da sorun olacağını zannetmiyorum çünkü kiraya verdiğim daireler var.

1

ilk yapacağım iş, iki apartman alıp bir eve kendim otururdum, bir eve annem ve babamı, iki abime birer tane eve oturtup geri kalanları kiraya verdim. sonraki işim 3 dükkan alıp birisine kendi işimi açardım, ikinci dükkana babama verip kendi işini yapmasını sağlardım, son dükkanı kiraya verirdim. bunları yaptıktan sonra uzunca bir tatile çıkardım, türkiye ve dünya turuna çıkardım.

1

yapacağım ilk şey ev almak olurdu. daha sonra araba alırdım ve elimden geldiğince kimsesiz çocuklara yardım ederdim. keşke öyle bir şans yakalayabilsem.

0

yapacağım ilk şey yurtdışına çıkmak olurdu.