0

kredi borcumu kapatır aracımı yenilerdim.

0

aslında günümüzde yüz bin lirayla ev bile alamıyorsunuz maalesef. benim bir takım borçlarım var neredeyse bu paranın yarısını borçlarımı kapatmak için kullanırdım. diğer yarısıyla da araba almaya kalksam alamam yada paranın tümüyle bile ev alınamazken yarısıyla hiç alınamayacağından yatırım yapardım herhalde. bankaya altın hesabı olarak yatırırdım. daha sonra da zaten borcum olmadığından bende kazandığım parayı üstüne yavaş yavaş eklerdim. böylece kısa vade de değil ama uzun vade de elime güzel bir para geçmiş olurdu. onu da ev almaya yetiyorsa ev almak için kullanırdım yada arabaya yetiyorsa araba almak için kullanırdım. arabayı da daha çok yatırım amaçlı alırdım ilerde karıyla satıp üstüne biraz daha koyarak ev alabileyim diye. çünkü bu dünya da mutlaka başınızı sokacağınız küçükte olsa bir eviniz olması lazım. bu da benden bir tavsiye olsun.

0

şu an 100 bin lira ile çok büyük işler yapılmaz, ev de alınmaz. büyük şehirlerde hiç alınmaz. döviz alsan yurtdışında idare etmez. dünyayı gezerdim ve bir işletme açardım.

0

suan okadar parm olsaydı araba alırdım ve harcardım

0

100.000 tl olsaydı bende şuan ilk alacağım şey motor olurdu

0

para parayı çeker bankaya koyardım her ay üzerine kar payını koyardım yoksa çarçur olur

0

olmayacak duaya amin demiyelim lütfen. bu parayı elimizde tutmak olsun hayal bile edemeyiz varın siz düşünün.

0

o kadar çok şey yapardım ki öncelikle bu parayı eperlendirmek için bir şirket kurardım ve daha fazla kazanç sağlamak için önce iş meselesini hallederim daha sonra da ihtiyaçlarımı karşılarım belki ev belki araba sonra da dünyayı gezerdim param olduktan sonra dünyayı gezer ve heryer keşfetmek görmek isterdim.

0

elimde su an 100.000 tl olsa direk anneme ve babama veririm. onlar daha iyi bilir neler yapacaklarini. cunku su an borc batagi icindeyiz ve 4 yildir kurtulamiyoruz. bu yuzden dolayi parayi direk borclari kapatmak icin annemlere verirdim.

0

100 bin liraya ancak borçlarımı öder rahat bir nefes alırım. başka da bir şey yapılmaz o parayla. 100 bin liranın ne hükmü kaldı ki. en uyduruk araba bile 80-90 bin liradan başlıyor artık

0

100.000 tl ile bu zamanda pek yapılacak bir şey tok aslında ev alamazsınız bunu gözden çıkarın bir araba alırsınız en fazla küçük bir iş ters yada dükkan gibi bir ter açarsanız yarayabilir
ama borcunuz varsa ilaç gibi gelecektir

0

o parayla altina yatirim yapardim. parayi biraz olsun katlamaya calisirdim. maksadim bir ev alacak kadar paraya denkleyene kadar en azindan hem biraz daha bitikim yapmaya calisirim hemde o yüz bin tl nin degerini kaynetmemesi icin ugrasirdim.

0

anneme araba alırdım türkiye turuna çıkardım

1

ev alırdım, yetmez tabii ama en azından peşinat yapardım geri kalanı için de borçlanırdım. kira ödemekten sıkıldım çünkü.

0

üstüne biraz daha para ekleyerek ev sahibi olmayı tercih ederdim

0

ilk önce çocuklarımın eğitimi için ev araba alırdım:)))))

0

arsa alırdım yatırım yapardım kalan miktarı ihtiyaç sahiplerine bagişlardim.

0

borçlarımı öderim 2. el bir araba alırdım.

0

fakir insanlari sevindirirdim kimsesizlere yardim ederdim evsizlere ev almak isterdim yani elimden geldiğince yardim ederdim insanlara

0

güzel bir tatil yapardım bi kısmıylada fakir doyururdum