0

piyango bana cikmis olsa, hic tereddudsuz hepsine daire alirim. alirdim yani... bunca zamandir kirada oturunca indan bir artik kendi evim olsun istiyor cunku... evi olmayan kisilere, kiracilars filan hep rabbim ev nasip etsin.

0

piyangoyu kazansam ilk önce borçları öder ardından bir villa birde araba alır sonrasındada büyük bir yatırım yapardım

0

piyangoyu kazanacak olsaydım ilk olarak planli bir harcamayı hedeflerdim daha çok yardım amacli kullanacağım bir para olur yada sevdiklerimle birlikte harcarim parayla uzun vadeli işlere girer parayı katlamayı düşünürüm.

0

piyangoyu kazanacak olsam ilk olarak yapacağım şeyler arasında tabii ki de borcumu ödemek olacak çünkü eğitim süresince kredi aldığım için o borcu ödemem gerekiyor ve aldığım piyango'daki parayı da borcuma harcardım daha sonra da ileriye dönük yatırımların yapardım.

0

önce bir ev alırdım. sonra iş kurardım kalan parayı bankaya faize koyduktan sonra bir süre tatile çıkardım. sonra bir dünya turu.

0

yatırım yapardım ama bu yatirim ev almak araba almak gibi degil. mesela babkaya yatirirdim gelen faiz ile ev ve araba alirdim. pasif yatirimdan cok aktif yatirimin daha faydali olacagina inaniyorum.

0

piyango kazandığımda aradan bir zaman geçmesini beklerim sonra parayı alır ve 5 veya 6 bankaya parayı kardeşlerim üzerine yaparak bölerim. sonra yatırım yaparak ileriyi garanti alırım, sonrası yavaş yavaş hayatı düzene sokarim.

0

ilk şoku atlattıktan sonra oturuğ br kaç saat nasıl değerlendirmem gerektiğini düşünürüm sanırım. ne de ols akolay değil daha önce o kadar parayı bir yerde görmemişim nasıl kullanacağımı iyi hesaplamam lazım. birincil tercihim kesinlikle yatırım yapmak olur ama daha sonra gelir sağlayabileceğim bir yatırım oldukça etkili bence. sonrasında birazını yurt dışında gezmek için ayırabilirm. kalan kısmından birazını da eğitim masrafları için. evimin düzenlenmesi için ve şuan manen yardımcı olmaya çalıştığım hayır kurumlarına madden yardımcı olmak isterim. :))

1

piyangoyu kazanmış olsam borçlarımdan kurtulmaya çalışırım, altıma araba çekerim bulunduğum semtten toz olurum.kendime bir iş kurarım, kendi paramı kazanırım kendi işimin patronu olarak.piyangoyu kazansam rüyada mıyım ben diye çok düşünürdüm, kafayı sıyırırcasına çok düşünürdüm.piyangodan çıkan bize yarar mı ki orası da ayrı dert, garibana çıkar mı ki ?. piyangoyu kazandık da hayalini kuruyoruz bir de, bizimkisi de iş değil.yine de iki dakika hayalini bile kurup yüzümde tebessüm çıktıysa ne mutlu ki ufak şeylerden bile mutlu olabiliyorum.

1

piyangoyu kazanacak olsaydım eğer kendi ihtiyaçlarımızı karşılar ilk önce sonrada ihtiyacı olan herkese her yere verirdim bağış yapardım birazını birazını da bankaya vadeli olarak verirdim keşke çıksaydı türkiye olarak cokuntudeyiz o yüzden hepimizin ihtiyacı var paraya keşke gerçekten çıksa kazansak o piyangoyu.

1

kesinlikle hayvanlarla alakalı birşeyler yapabilirdik öncelikli olarak . hayvan barınakları kurabilirdim onlara daha güzel bir yaşam alanı sağladım . yiyecek olarak yardımcı olmaya çalışırdım . dışarda olan hayvanlara küçük barınaklar evler yaptırmak isterdim . kendi özel ihtiyaçlarımı karşılardım . bir şirket kurardım tecrübesiz elemanları alırdım . hem işsizlik açısından hem para geliri açısından devamlılık sağlamış olurdum . daha sonra tabiki herkes gibi ev araba gibi temel ihtiyaçları karşılardım. yazlık ev tekne karavan oh daha ne olsun hatta şoför bile tutabilirdim hayeller hayatlar diyorum.)

1

piyango dan cikan parayi vadeli hesabima eklerdim.:)

1

piyangoyu kazansaydım, ilk işim borçlarımi ödemek olurdu.daha sonra bir miktarini babama verirdim , ehliyet ve araba alirdim .alis veriş yapardım. hayal kurmak güzel...

1

piyangoyu kazanırsam yapacağım ilk şey yurt dışı gezilerine gitmek doya doya gezmek olurdu. sonra ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını gidermek kalanını da ihtiyacı olan ülkelere gönderirim.

1

piyangoyu kazansam aileme bağlı olduğum için onlara ev ve araba alırdım. eğer fazla bir miktarsa ve elimde daha fazla kalmışsa da yatırıma harcardım.