0

ikisi de kazanc sagliyor bu sitede. sorularin kazanci sabit, 2 kurus. yani 0.02 tl... ama cevaplarin brlli bir kazanci yok... cevabın ne kadar uzarsa ona gore kazancın artıyor.suanda hatta sitede iki kati kazanc etkinligi mevcut. firsatin varken iyi degerlendir derim. pazar gunu bitiyor bu iki kati kazanç etkinligi. bu etkinlikle guzel kazanclar elde edebiliyorsun cunku.

0

sorun mani sitesinde kesinlikle sorulan sorulara cevap vermek daha çok kazandırıyor bu yönden sitenin soru sorma kısmı daha da aktif olmuyor diye düşünüyorum çünkü geliri sabit ama cevaplara ve uzunluklarına göre aldığımız miktar arttığı için verilen cevaplarla gelir daha çok artmaktadır

0

her ikisi de kazanc sagliyor ama cevaplsr daha fazla kazanc sagliyor... cevaplarda ne kakdsr uzun yazarsaniz kazanacsginiz para da artiyor.isterseniz bu soru gibi bir yorum seklinde yazabileceginiz bir soru bulun... vereceginiz cevabi soruyla alakali olmadina dikkat ederek uzattikca uzatin. tabi oncesinde kazanciniza bakmayi unutmayin... ne kadsr kakzanc sagladiginizi gorebilmeniz icin. sonea cevabinizi da yazdiktan sonra bir daha bakin. aradaki farka sasiracsksiniz. hele suan sirede yazdigimiz tum cevaplarda iki kati yansitiliyor kazanclarimiz. 30 kurus mu kazaniliyor normalde o yazdigimiz cevaptan. iki kati kazancla birlikte 60 kurus olarsk ywnsitiliyor. :)

0

her ikiside kazanc sağlıyo tabiki en önemlisi doğru dürüst cevap verip ve daha anlamli cevaplar vermek

0

sorumani.com sitesinde soru sormanın karşılığı verdiği ücret standart iken verilen cevapların karşılığı olan ücret sabit değil. ancak soru sorulmazsa cevap verilemeyeceği için ikisine de ihtiyaç oluyor :)