0

ben yapmadim ama yodutubeden yapanlari iizledim veriyor

0

20 sinde talep ettiğim para bugün hesabıma geçmiş sonunda parayı ihtiyacım olduğu için istemiştim ama tam 9 gün sonra yatırdılar. o yüzden buraya bel bağlamayın hobi olarak yazın evde bilgisayarla oyun oynayacağınıza buraya yazın yoksa buradan para kazanmak imkansız.birde bu para nasıl birikecek diye telaş yapmayın birikmiyor zaten . *2 diye bir şey var o zaman girin ve devamlı yazın yoksa buradan para alamazsınız. çarpı iki güzel ama bir cevapta 50 kuruş almışlığım var tabi her zaman ki gibi destan yazmıştım. tabi bu kadar çok eleştiriyorum ama burası güvenilir site o yüzden az olsun öz olsun gerekli taktikleri verdiğimi düşünüyorum o yüzden dikkatlice cevap yazın ve bazı şeyleri takip edin 25 lira iki paket sigaranızı karşılasa yeter bu dönemde pek kıymeti yok ama olsun damlaya damlaya göl olur bence para biriktirmenin en önemli yolu budur.

0

bende henuz yeniyim hic odeme almadim sabahtan beri arada sorulara cevap veriyorum ama 25 lira nasil birikcek bilmiyorum bir iki ayda anca birikir heralde

0

bu soruyu sorduğun zaman, site daha 5 günlükmüş. yani o zaman kimse pek sitenin sistemini anlamadığı için limite ulaşıp çeken olmamıştır. ve o zamanki limit 25 tl değil 50 tl idi. yani şuanda da limitin 25 tl olması gayet iyi aslında. ve bu sorunu sorduktan sonra ben defalarca ödeme aldım. ödeme kanıtını da sorumaninin sohbet kanalında isterseniz size atan arkadaşlar olacaktır. yani aslında 25 tl hiç yoktan iyidir. bence kuruş kuruş kazandırıyor, birikmez ve o 25 tl yi alamayız diye düşünmeyin arkadaşlar. siz yazmazsanız paranız artmaz. burası öyle alelade bir site değil çünkü.. bu parayı alabilmeniz için çabanız gerekli.

0

evet ben daha önce bir çok kez para çekimi taptım bu konuda kaygınız olmasın paranız banka hesabınıza yatıyor sorunsuz bir şekilde sadece 3. iş günü kadar beklemeniz gerekiyor bu esnada hesabınız yaptığınız içerikler kontrol ediliyor kopya içerik mi cevaplar düzgün mü vs. gibi bu bakımdan inceleniyor daha sonra uygun görüldüğü taktir de yani cevaplarınız sorularınız da herhangi bir kopya içerik yoksa ödemenizi alabiliyorsunuz. paranız banka hesabınıza yatmış oluyor. güvenilir ve güzel bir site ben yaklaşık 3.4 ay oldu sanırım buraya kayıt olalı. daha önce bir kaç kez para çekim talebi yaptım bu konuda içiniz rahat olsun

0

ben şu an için 30 tl çektim ve 1 günde yatırdılar eğer yatırmasalardı artık soru falan cevaplamayacaktım ancak güvenimi kazandılar ve devam ettim şu an için 24 liram var yani bir lira daha kazanırsam çekim talebi verebilirim ama bu sefer toplu çekmeyi düşünüyorum söyle bir 200 tl olsa ne kadae iyi olurdu ya :)

0

ben henüz ödeme almadım fakat yakında ödeme alacağım.eğer ödeme yapılırsa daha çok uğraşacağım sorumani için zaten hepimizin çok fazla boş vakti var.ve bunu burada değerlendirmek güzel hem para kazanıp hem de bilgi öğreniyoruz. ama bence site para miktarını arttırmalı. böylelikle hem siteye gelen giden çok olur ve sitenin kullanıcıları artar.

0

son bir kaç saatim inşallah para çekeceğim .

0

bende bu sitede yeniyim daha ödeme almadım sonuçta para almak amacıyla buradayız hepimiz ve ümidiyle çabalarımız devam ediyor. bu arada bu site hoşuma gitti bilgi paylaşımı görüş alma açısından iyi bir site. farklı amaçlarlada kullanılabilir.

1

ödeme alsak dahi ödeme için buraya soru ya da cevap yazmak alınacak paraya değmez. verseler dahi satış stratejisidir onlara normal bir reklamdan daha karlı olacaktır. yine de gösterilen ödemeye karşın önem verip yazılmaya değecek bir şey değil. paylaşmak ve öğrenmek adına burada bulunmanız her açıdan yararınıza olacaktır. aksi halde verilmezse hayal kırıklığına uğrar ve verdiğiniz emeğe üzülürsünüz, verirlerse de zaten sıkılırsınız bir yerden sonra. böyle söyleyince sitenin kurucularından gibi durdum. :) bozma çekiyorum!

0

bence daha olmamistir. en fazla 1 haftalik bir site burası. ama yakındır ödeme alanlar olacak.

0

ödeme alacaz büyük ihtimal biz kazanırsak onlar daha fazla kazanır

1

site daha çok yeni daha önce ödeme alan olduğunu şuan için düşünmüyorum fakat ödeme alabileceğimizi düşünüyorum.