0

sorumani'de bircok defa odeme talebinde bulundum. ve hepsinde de 1 gun sonrasinda ds ysttigi oldu, ikinci gunde de yattigi oldu, ucuncu gunde de yattigi oldu. ama en gec ucuncu gunde yatiyor. birde soyle bir durum var. haftasonu banka islemleri yapilamadigi icin haftasonunu saymayin. zaten paranizi yatirdigi zaman icin diyor ki "3 iş günü" icerisinde yatiriyorum diyor. tabi odeme talebinde bulunduktan sonra sabirli olmak gerekiyor. incelemeye giriyorsunuz cunku odeme talebini verdiginiz an. inceleme bitip eger kopya icerik yapmadiysaniz parsniz yatar, kopya icerik yaptiysaniz ilk once uyarilirsiniz ve o kopya icerikleriniz silinir, paraniz duser. devam ederseniz banlanirsiniz.

0

sorumanide para çekimi yapmadım ama üç iş günü içinde ödeme yaptıklarını biliyorum 25tl ye ulaşırsam o zaman çekim talebinde bulunacam

0

ben daha para çekmedim ama eğlenceli bir site öğrenmeye teşvik ediyor güzel yanı bu hem öğreniyorsun hem öğretiyorsun hemde kazanıyorsun güzel fikir

0

gerçekten ödeme yaptıktan sonra bir iki gün sonra da olur.

0

ben bu platforma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim şu anlık ödeme almadım ancak alan arkadaşlarım var bazen 1 gün bazende 3 gün olduğunu söylüyorlar ama bildiğim ve duyduğum kadarı ile en fazla 3 günde para hesabınıza geçiyor ininalle ödeme olsa çok çok iyi olurmuş aslında ama şu anlık yok umarım en kısa sürede gelir kısaca anlamanız gereken site ödemelerini en fazla 3 günde yapıyor şüpheniz olmasın.

0

ben sorumani'de para çekimi yaptım da hep iki gün içinde yatığı en son para çektiğimde bir saat önce ödeme talebinde bulunmuştum bir buçuk saat falan sonra işte param banka hesabıma yattı. yani burası gerçekten çok güvenilir ama inceleme bittikten sonra genellikle parayı yatırıyorlar 3 günü hiç geçmedi yani öyle diyebilirim.. sana ödeme talebinde bulunduysan 3 iş günü yatıyor. burada alan arkadaşlarıma da o şekilde yatti bana da aynı o şekil ama daha erken de yatıyor dediğim gibi.

1

sorumani'de evet para çekimi çok yaptım. bu zamana kadar toplamda 260 kusur para çektim, farklı zamanlarda.
dün de, 35 lira biriken param için talimat verdim. incelemede şu an, misal onu da yarın alırsam eğer.
300 lira buradan kazandığım para olmuş olacak.
en güzel yanı sitenin gerçekten hak ettiğinizi vermesi, bekletmemesi, en az ödemenin de 25 lira gibi kolaylıkla yapılabilecek miktarda olmasıdır.
herkese hayırlı kazançlar diliyorum.

0

evet ben ilk 25 tl talepte bulunmustum odememi aldim.yaklasik 3 gun surdu odememi almam.
simdi ise 2. 25 tl odeme talebimi yaptim bugun.bakalim hayirlisi.:)

0

soumanş’de para çekimi yaptım. 3 iş günü içerisinde yapılıyor. eksiksiz yatırıyorlar. zamanında hemen belirttiğim iban numarasına yatırılıyor. sorumanş’ye teşekkür.