1

şu sıralar zaten market fiyatları aldı başını gidiyor. yaptıkları zamdan güya indirim yapıyorlar. zaten sen zamanında epeyce bindirmiştin. neyin indirimi deme şansınız da yok. mecbursunuz ihtiyacınız olan şeyleri almaya. alırken de dikkat ettiğim, yine kendi içinde indirime giren ya da o marketin yan ürünlerini tercih etmek oluyor. misal migros'tan alırım ben. pirinci migros marka olanı alırım ki yıllardan beridir bu gerçekten çok güzel baldo pirinçtir. markalı üreticilerin ürünlerinden de daha hesaplıdır. en son 17.90 lira idi 2.5 kilogramı pirincin. diğer markalarda bu 26 liradan başlıyor.

0

market fiyatları son zamanlarda normale dönüyor gibi gözüküyor. öyle de olması gerekiyor. insanların zaten ücret konusunda sıkıntıları varken bir de fazladan gelen zamlarla daha da zorlsştırmanın bşr anlam yok.

0

kendim şoktan alışveriş yaparım ve gerçekten pahalanmis pecete,ve selamlar bile artık pahali temizlik mahzemeliri bile bu aralar gerçekten burda pahalı başka yer nasıl bilmiyorum burası kuşadası olduğu için burası uçmuş gidiyor yani herşey pahalı ucuz birşey göremedim.

0

sahsen kendi adima konusmak gerekirse artik ben alisveris yaparken fiyatlara bakmiyorum ihtiyacim neyse onu alip cikiyorum. :) fiyatlara bakimca moral bozuluyor vay su para eder mi bu bu para eder mi bu demektense mecbur alinacagi icin alip cikiyorum. :)

0

fırsatcı marketlerde fiyatlar uçuyor resmen halimiz kötü.