0

konyada yaşıyorum, otobüs öğrenci 1.55, tam 2.10 ve dolmuşlar da 2.25 tl ve evet bence uygun, hattâ ucuz bile. evet keşke 5 tl olsaydı, sadece bana göre değil birçok kişiye göre bu fiyatlar çok uygun :)

1

ulaşım bizim ülkemizde çok pahalı. hem minübüs ve metro gibi toplu taşıma günlük hayatımızda kullandıklarımız pahalı.. hem de şehirler arası yaptığımız yolculuklar pahalı. adapazarı ve istanbul harem 2 saat 20 dakikalık yol vib turizm tekelinde olduğundan ya da metro tam olarak harem'e gitmek 35 lira.. bu çok pahalı. insan evladına gitmek istiyor git gel arada bir de metro, marmaray falan derken 100 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. gerçekten istanbul'da bir de çalışanlar için düşünülürse evren yardımcıları olsun.. ulaşıma çok para veriyorlar.

0

bizim memlekette mesafeye göre gitmezdi bir ulaşım aracı daha çok öğrenci,sivil olup olmadığına bakılırdı istanbulda hem mesafe hem de yetişkin olup olmadığına bakılıyor aslında bazılarımıza göre bu fiyat normal gelse de çoğu insana uçuk kaçık gelebiliyor çünkü kazandığımız para o kadar az ki anca geçinebiliyoruz.haliyle de yol parasının bile hesabını yapıyoruz yani.

0

kesinlikle ozellikle izmirde ulasim metro cok pahali toplu tasima ucuz olmali