0

çok çok pahalı.arabası olanların çoğu kullanmıyor bu yüzden.hiç düşmez yakıt fiyatları bizim ülkemizde.

0

dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz mesalef.ülkemizde özellikle vergi oranlari aşırı miktarda çok fazla aslind bu pahaliligin asil nedeni vergidir.ancak halkimiza bu pahaliligin nedenini doviz kuru gibi gostermeye calisiyorlar.habuki oyle bsey soz konusu degil ulkemiz sabit bir doviz kurunda akaryakit aliyor bu rakamda 1.5 dolar civarinda oldugunu duydum.bu gercekten cok uzucu devletin vatandasa sahip cikmasi gereken yerde vatandasi ezmesi,somurmesi kadsr uzucu bir olay olamaz herhalde

0

ülkemizdeki yakıt fiyatlarının yüksek olmasının asıl sebebi, ülkemizde çokça petrol rezervi olduğu halde dışarıdan ithal etmemiz sebebi yüzünden yüksek. bildiğiniz gibi lozan antlaşması yüzünden yeraltı kaynaklarımızı kullanmayıroz. 2023 yılında bu antlaşma bitecek ve umarım o zaman ülkemiz her açıdan daha zengin olur. tabi baronlar 2023'ten önce her şeyi sömürmezlerse kimse karşımızda duramaz. o zaman petrot fiyatları su kadar ucuzlar. lozan bitinceye kadar kaynaklarımıza sahip çıkmak zorundayız. eğer bunu başaramazsak dedelerimizin mirasını köpek sürüsü yiyecek. herkesin çabasını boşa çıkarmamak lazım.

0

şimdi şöyle söyleyeyim bir çok yakıt türü var mesela ben şu an arabamda gaz kullanıyorum otogaz mesela şu an opet te otogaz 3.14 fiyatın bu kadar olması bence şu anlık idare eder 1 derecede yani 10 tl'lik gaz aldım bugün 3 litre gaz geldi bana yetti yenimahalle'de bayağı gezdim ondan sonra benzin fiyatları dersek arkadaşlar benzin fiyatlar uçuk ya benzin en son 6 liraya yakında şunu al serada ülkemizde az bir şey değil sadece 6'lar deyip geçmeyin yani benzin 1 litre almıyoruz tabii ki de litresi 6 lira şimdi uygun şartlarda gezmek için en az şöyle bir 10 litre falan benzin almak lazım 10 litre benzinle 60 tl yapıyor yani en az 50 tl'lik falan benzin almamız lazım güzel güzel gezmemiz için ondan sonra mazot var motorin yani. mazotta pahalıydı sanırım mazot en son 6 lira 5 kuruş falan da yani mazot da çok pahalı ve gençler yani şu an ülkede mazotlu benzinli arabada gezilecek gibi değil ama tabi şöyle bir fark var arada mazotlu arabada daha hızlı gidebiliyorsunuz gazda biraz daha yavaş hızlanıyor mazotlu yüksek performans alabiliyorsunuz tabii arabanız bile turbolu ysa turbo diesel s arabanız fena kaçar diyebiliriz doğalgazlı kızdan bahsediyorsunuz vallahi doğalgaz şöyle söyleyeyim arkadaşlar evde petek yapıyoruz 100 küp doğalgaz 145 tl tuttu 10 günlük yani bu 30 günde nereden baksanız 300 350 lira doğalgaz parası gelecek yapacak bir şey yok asgari ücrete zam geldi asgari ücret 2000 tl oldu allah razı olsun bu maaşı yükseltenler inşallah yakıtlarla biraz indirme gidilirde herkes bol bol yakıt alıp arabalarıyla gezebilirsin inşallah.

0

maalesef pahalı buluyorum kendi petrolümüz olmadığı sürece pahalı kullanırız

0

çok gereksiz pahalı. pardon vergisi çok aslında ucuz :)