0

yanlış buluyorum ucuz ve kaliteli ürünlerde var

0

eskiden marka merakım vardı. ama şuan sadece kaliteye bakıyorum. ucuzlukta çok önemli. eskiden marka aldığım çoğu şey yıprandı gitti. ama ayakkabı önemli.

1

bence çok para verilmesi iyi değil. ucuz markayı aynı giyiyorsun pahalı markayı da giyiyorsun. benim idealim ucuz alınmasına tavsiye ederim.

0

gerekli gormuyorum cunku insan kendine yakisani giymesi daha uygun olur.

0

marka kıyafetleri yüksek meblağlarda para ödenmesini doğru bulmuyorum yani verilmesi gereken kıyafetler var ,verilmemesi gereken kıyafetler var ne diye bir kıyafete onlarca para vereceğim ki çok saçma geliyor bana bu paraya ben neler neler alırım .

0

kapitalizmin etkileri diyorum. sen benim bu ürünüm için bu kadar saat, bu kadar zaman çalışıp kazanacaksın onun sonucunda benim ürünüme ulaşacaksın diyor resmen. o yüzden kapitalizmi ben modern kölelik bicimi olarak tanımlıyorum. mağazalara baksaniza bugun. deli gibi alışverişler oluyor.

0

ben şu tekstile 10 senemi verdim çocukluğumdan beri tekstilde çalıştım sadece marka adidas,nike,mavi,jj, lc waikiki,defacto başkada marka yok yani varda şuan aklıma gelmiyor o zara ve koton dedikleri bir marka falanca değil pazardan ne alıyorsanız aynisi yani sadece etiketi farklı onların kumaşı hiç bir şekilde yıkanarak gelmiyor ve kumaşı en ucuzu dan alıp diliyoruz ve zara mağazalarına dağılıyor kotona gidiyor o diğer saydığım kumaşlar gerçek orijinal kumaş yani özellikle adidas,nike orijal mi değilmi anlamak istersen üstüne klorak dök ama orijinal ilanından kendi mağazasında satılan adidas nike'yi al ve üstüne klorak dök bak hiç bir şekilde klorak olmuyor çünkü orijinal olduğu icn yani o marka dedikleri marka değil sadece üç beş tane marka var gerisi etiket sadece .

0

fiyatlari yuksek ama gercekten de kaliteli urunler oldugunu kabul etmemiz de lazim

0

marka severim , fakat ben biliyorum ki normal pazar mallarının üretildiği firmalardaki fabrikalardaki ürünlere marka etiketi yapıştırıp kat kat fazlasına satıyorlar . marka seviyorum diye de enayi olamam. o nedenle son zamanlarda bütçeme ne uyarsa onu alıyorum .

2

ben kıyafetlere çok fazla para verilmesine karşıyım. boşuna israf diye düşünüyorum. sonuçta markalı ve markasız kıyafeti de aynı amaç için kullanıyoruz.

0

bence yanlış hocam ya çok paran varsa harcayacak yer arıyorsan ayrı bir durum ama çok paran olmadan sırf gösteriş olsun diye ihtiyacından fazlasını tüketmeye kalkıyorsan ve çok aşırı para veriyorsan yazık der geçerim iki yüz liraya bir kazak almak yerine 10 kazak almayı tercih ediyorum ben bence çok daha faydalı bir durum. boş yere israf etmek yerine 200 liraya bir kazak almak yerine on tane beş tane alın ikisini de fakirlere muhtaçlara verin kapitalist düzenin kölesi olmayın hem de sevap işlemiş olursunuz ya da artan parayla sokaktaki hayvanlara baraka yaptırın mama alın iyilik yapmak isteyene iyilik yapacak yer çok sadece kendinizi düşünmeyin marka diye israf etmeyin

1

kapitalizmin etkileri nedeniyle marka kıyafetlerin fiyatları yüksek olur.