1

iyi bir hamburger yapmak için etin kaliteli ve saglam bir et olması lazım etin iyi pişmesi lazım hamburger ekmeginin kaiteli olması bayat olmaması lazım içinin soslarının özel yapım olması lazım ustaların elinin lezzetinin iyi olması lazım mutfagın temiz hijyenli olması lazım kuklanılan kaşık çatalın temiz olması lazımustaların temiz olması lazım ustlar iyi olursa herşey rayında gider ve müşterilerde çok memnun olurlar müşteri memnuniyeti her zaman için önemlidir müşteri begenmezse yaptıgınız hiçbir şeyin anlamı kalmaz müşteriler ilgi alakayı çok severler kaliteli yaparsan pahalı yapsan bile müşteri gelir ve yer

0

hamburger köftesinin lezzeti önemlidir. hamburger köftesi iyi ise cheddar peyniri, marul, ketçap, mayonez ve domates ile mükemmel hamburgere ulaşabiliriz. patates kızartması ve kola ile menüden daha çok tat alabiliriz.

0

ekmeği kaliteli seçip içindeki yeşillik vs doğru kullanılırsa güzel bi hamburger çıkar ortaya

0

hamburger en sevdiğim iyi hamburgerin püf noktası ekmekten gecer kaliteli tombul taze bi hamburger ekmegi içine soğan halkası ama köy soğanı et maydanoz domates kıvırcık marul peynir ve sos yanınada tavuk nagıt ve soğan halkası mükemmel

0

önce tombik ekmeği alacaksın ortadan ikiye ayıracaksın ortasına ızgara köfte koyacaksın üzerine marul sonra onu da kapatacaksın of

0

iyi hamburgeri her kes yapamaz. hamburgerin etini guzel yapmak lazim. ekmeyi bile guzel olmali

0

iyi bir hamburger köftesi nin en önemli başarı kriteri eti eti dana döş olup sadece bir kez kıyma makinesinden geçmiş olması lazım iki kez geçersin her bir et parçası küçülecek ve suyu içinde tutma satılacak 600 gram dana dos kıyma içer tatlı kaşığı hardalı pekmezi galeta unlu ve sirkeyi 1 silme tatlı kaşığı karabiber ve dilediğiniz miktarda tuz ekleyerek karıştırın hamburger zincirlerinde yapılan hamburgerlerin neredeyse tamamında watch sesleri çok var bunun temelinde umumi kullanılıyor gayet pahalı ve zor bulunan bu malzeme yerine memleketimizde olarak kullanmak da gayet mantıklı 1. haftada kullandığınız sirkenin kalitesi iyisi denk gelmedi iseniz türkiye insana tadı bozukmuş hissi veren sadece beyaz şarap sirkesi gastronomik olarak lezzetin ciddi manada yüksel için tavsiye ederim

0

hafi olucak.yani etin tadı aroması ve ekmeği çok önemli.

0

el yapımı yüzde yüz organik hamburgerci kuşkusuz en iyi hamburgerdir. o hamburger ekmeğini sen yaoacaksın. mayalayacaksın bir güzel hamurunu şeklini verip vereceksin fırına. ekmekler güzel güzel pişerken bir yandanda köftesini yapacaksın. diyorum ya herşey el yapımı olmalı.ana malzemeler daha doğrusu. sonra bir güzel tavada pişireceksin köfteleri. sıcacık ekmeğini aldın mı fırından? kes arasını. koy köfteni. ama önce peyniri koy üzerine köfteyi. bence öyle daha güzel. sonra bir guzel soğan, kornişon tursunuda ekle. sık üzerlerine sıralarını. ketçap,mayonez olmasada olur benim icin. ama bolca ranch sos olmalı. yanına patateste kızarttıysan şahane. al ice tea yanına. aç bir film. uzan bir koltuğa. mis senden keyiflisi yok. afiyet olsun :)

0

ev yapımı . köftesini kendim hazırlıyorum.

0

en güzel ve sağlıklı hamburger hem köftesini hem de ekmeğini kendinin yaptığı hamburgerdir.

0

iyi hamburgen için aslında püf noktalarından biri içinde ki hazır köftesin de ve kaşar peynirin den geçtiğini düşünüyorum çünkü onlar iyi olmadıkça pek bişey fark etmiyor çünkü şuanda piyasada o kadar kaçak iş yapıyorlar ki anlatamam yani milleti afedersiniz salak yerine koymak gibi bişey oluyor bu da tabi insanın canını sıkıyor çünkü belli bi bedel ödeyip insanlar o yiyexekleri alıyorlar ve ister istemez moralleri de bozuluyor bunlar bir de sağlığımızı tetikleyen araçlar yani içine kimyasal olarak farklı şetler de koymaları sağlığımızın bozulmasına neden oluyor etti kendimiz bir şekilde tarifini internetten bakarak yapma taraftarıyım kaşar da da illaki zararlı şetler vardır ama genel olarak et üzerinde oynama yapıyorlar artık herkes kendi gelirini düşünüyor vatandaş ne yemiş ne içmiş umrunda olmuyor açıkçası ve buda bizi bşraz olsun moralimizi bozan bi durum bunun üstesinden gelmekte o kadar kolay değil ama denetimleri sıklaştırmak gerektiğini düşünüyorum neyin içine katılıp neyin katılmadığını halka açıklamaları gerek bence soru için teşekkür ederim sorumani ekibine.

0

iyi bir hamburger köfte burger ile yapılmaz kesinlikle steak olması gerekmektedir. ekmeği yumuşak ağızda dağılır olmalı yağlı olmalı, peyniri pizza peyniri gibi uzar yapılı olmalı, yesilligi az domatesi önce olmalı. ama bence kesinlikle kendiniz yapmak için uğraşmayın ve en yakın steak burgere giderek en önerilen menüyü sipariş verin.

1

en iyi ve sağlıklı hamburger evde yapılan hamburgerdir. öncelikle mayalı bir hamurdan hamburger ekmeğini yaparak ise başlayabilirsiniz. sonrasında dana kıymasından kalın bir hamburger köftesi yapılır ızgarada güzelce iki tarafı kızartılır. hamburger ekmekleri ikiye ayrılıp içleri yine ızgara da biraz kızartılır. sonra da ekmeklerin içlerine biraz mayonez sürülür sonra eti konulur üzerine biraz ketçap ve mayonez dökülür, kıvırcık ya da aysberg , isteğe göre yuvarlak kesilmiş domates ve turşu konulabilir. üzerine ekmeğin yarısı kapatılınca evde sağlıklı hamburgerimiz hazır hale gelmiş olur.

0

temiz ve saglikli bir dana etiyle yapilur bence guzel bir sekilde eti kofte seklinde pisirip domatesimizi marulumuzu uzerine ketcabimizi mayonezimizide dokersek oh misss

0

iyi hamburger yoktur sadece ewde temiz dana etiyle yapılırsa sağlıklı olur

0

iyi ve sağlıklı hamburger evde yapılandır bence.dişarida yediklerimiz sağlıklı gelmiyor

0

hamburgerin tadı bence sosuna göre anlaşılır.ketçap ve mayonez varsa hardal felan seversen koyabilirsin tadını efsane yapar.

0

dışarda satılan çoğu üründen miden bulanir . yapıldığı ortamları,içine koyulan malzemeleri hayal ettikçe yemekten nefret ederim ama bazen mecburen yiyoruz. elimden gelse yememeyi tercih ederim.
evde kendi yaptiğım hamburger tarifimi yazayım. hamburger ekmeklerinin iki tarafını kızartırım. bol baharatlı hazırladığım köfte harcından ekmek boyutunda yuvarlak bir köfte yapıp pişiririm. daha sonra içine marul,domates salatalık turşusu da eklerim. ketçap,mayonez sevmediğim için kullanmam.

0

öncelikle iyi bir hamburger için için az yağlı dana kıyma olmazsa olmazıdır. döküm tavada tabiki evde bulundurulmadır. cheddar peyniri olmayan hamburgere hamburger demem kardeşim ben. ve ben hamburger yerken etin tadını almak isterim malzemeler dışında. yarım sağan yarım göbek marul yarım domates ve kişisel zevke bağlı soslar tercih edilebilir. öncelikle kıymamıza tuzunu ve biberini atıp onu iyice yoğurarak yuvarlak hamburger eti şekline getiriyoruz. isıtmış olduğumuz döküm tavamıza löpçük diye bırakıyoruz. cıss sesini ve dumanı gördükten 2 dakika sonra diğer tarafını çeviriyoruz ve bu şekilde harman yapmış oluyoruz. döküm tavada diğer tarafını da çevirerek pişirme işine devam ediyoruz 5-7 dakika boyunca bir tarafı pişen etimizin diğer tarafını çevirip pişirmeye bırakıyoruz ve pişmiş olan hamburger etinin üstüne cheddar peyniri koyup üstünü bir kapak , tabak yardımı ile iyice kapatıyoruz ve tavamızın altını iyice kısıyoruz ki etimiz yanmasın. daha sonrasında hamburgerimizin içine koymak için soğanımızı yağlanmış eve ısıtılmış bir tavaya atıyoruz ve ölmesini bekliyoruz. iyice öldükten sonra onu güzel bir harmanlıyoruz ki ağzımıza güzel bir soğan tadı gelsin. bu işlem yaklaşık 3-4 dakika sürmektedir. etimiz piştikten sonra hamburger ekmeğinin alt kısmına etimizi yerleştiriyoruz ve onun üstüne bir parça göbek marul onun üstüne ince bir dilim domates ve en sonrada o müthiş soğan karışımımızı koyup hardal veya ketçap veya mayonez kişisel zevke göre değişir şahsen ben hardal koyuyorum. hardalımızı sıkıp ekmeğimizi kapatıyoruz. kişisel ihtiyaca göre ekmek daha öncesinden tost makinesinde ısıtılabilir ama ben döküm tavaya tekrar koyup şekil vererek ısıtmayı seviyorum. yiyecek arkadaşlara tavsiye ederim. güzel bir lezzet.