0

hamburger bende bağımlılık yapmaz çünkü ben fakirim benim hamburgeri alacak param yok kısmetse buradan kazanırsam yüksek bir mevla ilk işim bir hamburger yemek olacak bu zamana kadar yedin mi diye soracak olursanız dedim ama hep minnet ısmarladım bağımlı olmayan fırsatım olmadı param olsaydı olabilirdi belki sonuç itibariyle pişirmiyor hazır yemek kim sevmez ki sonuç itibariyle herhangi bir uğraş sergiliyorsun gidiyorsun sipariş veriyorsun ve karnında uyuyor param olsaydı muhtemelen obez olurdum hamburger yediğim için zaten patates kızartmasına zaafım var yanında da çok güzel gidiyor ne diyeyim bir gün belki biri ısmarlar gene iyi geceler. artık hazır yememek lazım aslında çünkü kilo yapıyor hiç izlemiyor musunuz tlc yi orada obez dolu çünki amerika'da hamburger bağımlılığı var:)

1

sadece hamburger değil de bir çok fast food yiyecekler bağımlılık yapıyor günümüzde genellikle hazır gıda tüketiminin artma sebebinide tembelliğe bagliyorum

0

ya ben cok severim hamburger surekli yeni menüler denemeye calisiorm farklı lezzetler tatmaya ama diğer yemeklere nazaran hamburger cok başka bisey lezzet açısından bağımlılık yapiyo bence insanı doyuruyo ve bidaha yemek istiyorum yaninda patates ve kolada ekstra vazgecilmezi zaten hamburgercide
çalışmayı isterdim içinin etti ayrı bu lezzetli ekmeği ayrı bu lezzetli sırlarına cok iyi en trend yemeğin diyebilirim

1

aslında hamburgerin bağımlılık yaptığını hiç bilmiyorum. çünkü hayatımda hiç bir defa olsun bile hamburger yemedim ben yemediğim içinde çocuklarıma da hiç yedirmedim yani bu konuda eğer hamburger bağımlılık yapsa da bu konuda ben şanslıyım. çünkü ben yemediğim için bağımlılık da ben de yapamıyor.

0

hamburger en fena bağımlılık yapa fast food yemeklerin başında gelir .hamburger amerikan kültürünün dünyaya tanıtımıdır aslında.hamburger bir amerikan yemeğidir. amerikada fast food zinciri çok fazla yayılmıştır.