0

meclise çayı sinirlerin rahatlamasını sağlar. uykusuzluğa iyi gelir uykuyu dengeler rahatlatır. sara hastalarına kalp çarpıntılarına bayılmalara kulak çınlaması a ve migrene iyi gelir. baş, diş ve kulak ağrılarında, agrılı reglilere iyi geldiği söylenir. bunun yanında kansızlık giderme de çok faydalıdır. hazımsızlığı iyi gelir. hafızanızı zayıflaması o önler.

0

melisa çayı dünya genelinde bu çayın onlarla çeşidi bulunmaktadır. düzenli olarak melisa çayı tüketimi göz tansiyonu sorunu için şifa olabilir. arıcak göz hastalıklarına yakalanma riskini azaltır. melisa çayı kalp sağlığını korur,kalp krizi riskini azaltır ve kalp spazmı sorunlarını azaltır. melisa çayı hormon bozuklukları sorunu giderebilir. özellikle de hurma sorunların ortadan kaldırır.sindirim sistemi için faydalı besinler için melisa çayı aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonda ne giderir. melisa çayı cilt sağlığı için de faydalıdır yaraları daha hızlı geçmesini sağlar. melisa çayı kas gevşetici özelliği vardır.daha çok sinir sistemi üzerinde etkili olan melisa çayı stres ve depresyona mücadele yardımcı olabilmektedir. ateş düşürücü özelliği vardır melisa çayı ter atmaya yardımcı olabilir. melisa çayı mide sağlığı için faydalıdır yastıklı sonra ne giderebilir gastrit sorunlarından giderebilirim.uykusuzluk sorunu olan kişiler akşam yatmadan önce bir fincan tükettiklerinde bu sorunu çözebilirim. günde iki veya üç fincan melisa çayı tüketimi sağlık açısından bir sorun teşkil etmez. gene anlamda melisa çayının faydaları şunlardır gerçekten çok önemli bir bitki çayıdır. hem rahatlatıcı güzel insan trendy insanın stresini üzüntüsü nlalır.

0

doğadakiher bitki insan sağlığı için sayısız yarar sağlar. bunların başında çeşitli çaylar vardır. melisa çayı insanı sakinleştirici bir etkisi altına alır. melisa çayı aynı zamanda uyku problemlerini de çözer. uykusuz kalındığı takdirde insanlar melisa çayı içerek bebekler gibi uyuyabilir. zayıflamak için de bire bir etkisi vardır. metabolizmayı çok iyi bir şekilde hızlandırarak insanların daha hızlı kilo vermesini sağlar. öncelikle spor salonunda bile hocalar spordan sonra bir bardak melisa çayını önerir.

0

uyku sorunu sinir stres birebir

0

uyku sorununu ortadan kaldırır.
benim gibi kilolular için birebir, çünkü kilo vermek isteyenler için faydası var.
bu çay insanı pamuk gibi yapar, insanı stresten uzaklaştırır.