0

tek bir çözüm yolu sunacağım ki bu tek yöntem ikisine de iyi geliyor. aloe vera bildiğimiz gibi nerdeyse kantoron yağı gibi her derde deva. aloe vera yiyince kabız olan insan düzeliyor , ishal olan biri yerse ishali düzeliyor. çift taraflı bir çözüm mevcut.

0

ishale patates yiceksin ama onla uğraşmam diyorsan gerçekten bire bir çığ türk kahvesini al bir çay kaşığı ağzınla cigne yut karın ağrım bile kalmıyor yani benim oğlum bile ishal oldu ben bir günde geçirdim verdim zorla yedirdim üstünde su verdim şimdi çok iyi ishal falan kalmadı kabizada en iyi çözüm kayısı suyu içeceksin yada ilaç alcaksin eczane den .

1

ufakken çocuklarım ishal olduğu zaman doktorları fügen hanım ilaç vermemiş şunu demişti bize.. patates haşla ver.. muz yedir.. bir de bildiğimiz cola ama gazı alınmış.. onu içirin demişti ki uygulamada sonuç güzeldi.. tabii vücut su kaybedeceğinden bol bol da su içmek gerekir..
kabızlığa iyi gelecek nedir.. zeytinyağı bir kaşık sabahları aç karnına..tatlı kaşığı tabii.. yağlı yiyecekler.. yürüyüş.. vücut hareket etmeli.. çorbalar yenilmeli, posalı gıdalar..

0

ishale demli çay ve haşlama patates iyi gelir. kabızlığa ise meyve yedikten sonra su içmek,kuru incir ve kayısı çayı birebirdir.