0

en çok sahile giderim.kafamı dinlemek ve huzuru bulmak için.onun dışında markete giderim,teyzemlere giderim, arkadaşlarımın yanına giderim,okula giderim,işe giderim.bir de mezarlığa giderim düzenli olarak.babam orada.

0

ençok nerelere giderim bir yere gidemiyorum sadece okullar tatil olduğunda tatil yerlerine gitmeyi seviyorum gidiyorumda huzur buluyorum.oturup deniz manzarası izlemek ayrı bir keyif veriyor bana hep aklımda keşke imkanlar olsa her istediğimde gidebilsem huzur buluyorum

0

bu aralar hiçbir yere gitmiyorum. asosyal oldum çıktım bile denilebilir. helede bundan seneler önce hiç eve girmediğim düşünülürse bayağı bir değişim var. ama genellikle bende en çok markete giderim. çünkü yemek yapmayı çok seviyorum. aklımda beliren bir tarif olur ve yapmak için hemen malzemeleri almaya giderim. gittiğimde de marketteki ürünleri gördüğüm zaman başka bir tarif daha hayal ederim ve onları da alıp gelirim. bu arada ben bir erkeğim. :) yemek yapmayı çok seviyorum ne yapayım. huzur veriyor bana. hele de yaptığım yemekleri tadan insanların yüz ifadelerine aşığım. onları bu şekilde mutlu edebilmek beni de mutlu ediyor. keşke gastronomi okusaymışım dediğim zamanlar çok sık oluyor. neyse bunun dışında köyüme giderim. şanslıyım ki köyüm çok yakın. hele de kız arkadaşımla gittiğim zamanlardan çok keyif alırım. birlikte mangal yaparız. balkonda çay içip dedikodu yaparız. hayata dair konuşuruz. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile. bir de sahile gidip çay içmeyi çok severim. ama bunu genellikle yalnız yaparım. çünkü düşünmeyi çok severim. hatta en az yemek yapmak kadar çok severim. kafam boşaldıkça adeta mest olurum. orada da zamanın nasıl geçtiğini anlamam. başka gittiğim bir yer yok. sporumu filan evde kurduğum spor salonunda yapıyorum. hayatım oldukça monoton ve bir o kadar da keyifli. en azından benim için öyle. basitlik her zaman mutluluk getirir. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

1

markete :) arkadaşlarıma giderim kendi memleketimde yaşamadığım icin akrabalarima gidemiyorum.

0

gida uzerine olan dukkanlara sonrasin da akaryakit istasyonlarina :)