0

oldum olası çayı çok seviyorum. sabah kahvaltıda, günün ortasında, akşam saatlerinde hiç fark etmez çok severim çay içmeyi. çaysız yapamam sanırım. çayı kahvaltı da olsun koyu sohbetlerde olsun çok severim ve çok da tüketirim.

0

sabah kahvaltısında çay içerim yani çay olmazsa çay siz kahvaltı yapmam öğle yemeğinin yanında da çay içerim ve akşam yemeğin yanında da çay içerim bunun dışında eğer kurabiye ya da pasta kek olursa günde 4 defa çay içebilirim ama eğer bunlar olmazsa sadece 3 defa çay içiyorum.

0

genelde sabah kahvaltılarında öğlenleri iş esnasinda iş yoğunluğunda yorgunluğu alır.en çok sıklıkla aksamlari evde istidat ederken harareti alır.

0

cay içmenin vakti zamanı olur mu hic cay sevdadır sohbet etmeye dert dinlemeye dostluğa aska sevgiye herşeye şifadır.her daim günde 10 kez cay demler içerim

0

ne sıklıkla çay içerim çayı çok sevmem yani özellikle çay demleyip içmem ama varsa belki içerim

0

ne sıklıkla çay içelim sabah kahvaltıda içelim mi bir de akşam yemekten sonra içelim o kadar gündüz ara öğünlerde ya da ara öğlen arası falan çay içmem yani genelde soğuk meyve suyu tarzı içmeyi tercih ediyorum çünkü havalar çok sıcak olduğu için çay daha da bir baskı yapıyor o yüzden çay tercih etmiyorum sadece sabah ve akşam yemekten sonra tercıh ederım

0

ben her sıklıkla çay içerim sabah öyle akşam her zaman çay içerim çayı çok sevdiğim içindir belki bilmiyorum ama olmazsa olmazlarımın arasında mutlaka çay vardır şöyel akşam yorun eve geldikten sonra televizyonun karşısına geçip uzanıp çay içmeyi hiçbişeye değişmem çok güzel bir alışkanlık değil fazlası zarar ama çok güzeldir çay

0

uzatmadan söyleyeyim sabahtan akşama kadar en az 2 demlik kadar çay içerim.

0

her gün çay içerim desem :d :d çayı severim ya. sabahları annemle bir demlik çay bitirdiğimiz oluyor bizim. hele arkadaşlarım gelip kahvaltı yaptığımız sırada içtiğim çayında haddi hesabı yok malesef. bu sebepten dolayı kansızlık yaşıyorum desem yeridir.

0

hiçbir şekilde kahvaltı dahil çay içmeyi sevmem.arkadaş ortamında da içmem.sadece sıcak içecek olarak kahve içmeyi severim onun dışında hep soğuk içecekler içerim kış da dahil.

0

aslında her gün aramam çayı. ama kahveyi ararım mesela.. günde bir kupa normal olarak içiyorum. çünkü sabahları ekmek ve peynirime eşlik edebilecek en güzel içeceğin o olduğunu düşünüyorum. tabi taze yapmıyorum bir önceki günden hatta akşamından kalıyor. onun dışında arkadaşlarla vs buluştuğumuzda da o gün içerisinde bir iki küçük bardakta da içebilirim.

0

kahvaltıda en az 4 bardak çay içiyorum ve bu belki benim metabolizmam ile ilgili bir durumdur ama ; hemen tuvalete çıkartıyor ve ben gün içinde 7-8 bardak çay içerim misal akşam yemeğinden sonra çay yapılmadıysa asabi olurum, sigarayı ilk bıraktığım zamanlar çaya başlamıştım ama bırakmamın üzerinden tam 1.5 yıl geçti bu sefer de çayı bırakamıyorum :) hele bir tartışma programı falan izliyorsam tamam rahat 10 bardak olur o.

0

24 saatte 3 bardak içerim 2 bardakta kahve içerim. kafeinden ölebilirim ama zevki 3 kat arttırıyor

0

günde ortalama 2 bardak kadar. evde tek veya iki kişi olduğumda günde 20 bardağa kadar rahat içiyorum ama normal günlerde ortalama 2 veya 3 bardak oluyor genelde

0

sadece akşam yemeklerinde içerim veya bilgisayarımın başında karlı günlerde hergün içerim.

1

en çok çay vakti olan sabah ve akşam çay içerim.

2

sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinden sonra çay içerim.

0

çayı sabah kahvaltıda ve günün diğer saatlerinde de fırsat buldukça içmeyi severim hatta çayı limonlu da içiyorum

0

bi sabah kahvaltisi bide olursa misafirlikte felan o yani tiryakisi degilim

0

çay içmeden geçen günüm olmaz. evden hiç çıkmasam ve yalnız olsam bile kendime bir demlik dolusu çay yaparım ve içerim keyifle...dışarı çıktığım ya da işe gittiğim zamanlarda da çaysız olmam, illa ki içerim bir şekilde.

çay içmezsem başım ağrıyor. :)