0

kahveyi severim şu an da kahve içiyorum ama pek sık kahve içmem haftada dört beş kere falan içiyorum

0

kahve içmeyi sever miyim mi bu kahveyi pek tercih etmiyorum açıkçası o yüzden kahve pek bir tercihim değildir kahve içmeyi sevmem arada çok nadiren de olsa içerim ya ama içeceğim aralıklar herhalde birkaç ay ara ile olur yani bu derece çok nadir şekilde içerim

0

kahve içmeyi kim sevmezki sabah kahvaltılardan sonra her evin vazgeçilmezidir türk kahvesi yanındada bir adet sigara olunca tamamdır işte biribirlerini tamamlarlar ondan sonra işe gitmek istemezsin

0

kahve içmeyi severim sabah kahvaltılarında an sonra muhakkak bir adet bir de akşam yemeklerinden sonra 1 adet kahve içmeye bayılırım ama türk kahvesi olması lazım

0

kahve içmeyi pek sevmem. içersem ayda yılda bir öyle kafam eserse aklıma gelirse içerim.

0

gunde birtane sohbetin yaninda iyi gidiyor veya disari ciktigimda arkadaslarimla laflarken icmekk kahveyide severim ayrica

0

kahve içmeyi pek seven birisi değilim, haftada bir kere falan anca içerim. türk kahvesi severim ama yapan yok onu da :d

0

kahve içmeyi çok severim. türk kahvesi günde 1 kere mutlaka içerim. onun dışında hep insanlara göre hareket ederim bir yere gidiceksem ve canım o gün yine kahve içmek isterse o gün ikinci kahvemi de içebilirim .

0

evet kahve içmeyi oldukça çok severim. her gün en az bir bardak biz ev içinde kahve içeriz bazen daha fazla içtiğimizde olur. cappuccino içiyoruz biz genelde a101 markasının ürünü olan cafex var güzel.

1

her zaman için tercihim çay. çay varsa kahveyi aramam çok sık içmediğim için de içtiğimde ilaç gibi gelir. olursa hayır demem ama aramam da o yüzden belli bir sıklığı ve sayısı yok.

0

kahveyle aram iyidir hergün içiyorum orta şekerli kahve yaparım yanında bitter çikolatayla süper ikili

0

baya severim. genelde her sabah mutlaka içerim. geceleri de tercih ettiğim bir içecektir uykumu kaçırır performansı arttırır, dinçlik ve düşünme hızını arttırır. tadı da çok iyidir. amerikano gibi sert kahveler fazla içmem ama moccha iyi gidiyor bence.

0

benim kahve ile çok aram oldugu söylenemez.eger icceksemde ya misafirlige gitmisimdir yada misafirgelmistir.onlara yapilirken banada yapilir.yoksa normal şekilde kahve aramam ben.

0

kahve içmeyi çok severim. özellikle kahvaltıdan bir saat sonra falan keyif kahvesi içerim. bu ara içemiyorum bebekten dolayı ama başka her zaman içerdim. bir de bir anda biri gelince keyif ile oturarak içerim , sohbetle çok güzel oluyor. yanına mutlaka çikolata veya lokum indiririm. kahveyi zenginleştiririm.