0

alışverişimde param olduğu zaman markete giderim olmadığı zaman bakkaldan borca yazdırıp diğer ay veririm

0

büyük marketler ürün çeşidi bolluğu ve yaptıkları kampanyalar ile daha tercih edilir oluyor. hatta bazen internet üzerinden sipariş vererek market alışverişimi yapıyorum zaman açısından büyük kazanç ve aldığım şeyleri taşımakta zor olmuyor böylece.

0

bence insanların yaşam şekillerine göre değişir. bakkal kültürü ne yazıkki yerini market zincirlerine bıraktı. marketlerdeki çeşit ve kart gibi olaylar yüzünden market daha çok tercih ediliyor. ihtiyaç halinde bakkal da tercih edilir.

1

toplu alışverişlerde genellikle marketten yapmayı tercih ederim alışverişimi. bakkala göre daha hesaplı oluyor.
ekmek gibi günlük ihtiyaçları da bakkaldan alırım daha doğrusu büfeden. uygun olsa ve daha çok çeşit olsa küçük esnaf da kazansın isterim, ama öncelikle kendi bütçemi düşünüyorum tabii ki.

0

alternatif daha çok olduğu için günümüzde marketler daha çok tercih ediliyor. bakkallar artık küçük ihtiyaçlar ve acil durumlar için kullanılıyor.

0

hangisi daha yakınsa tabiki ama en güzeli bakkal ya

0

eski zamanlarda nerde market olacak her sokağın başında bakkallar olurdu o bakkal herkesi tanırdı, bir nebi mahallenin muhtarı gibiydi şimdi ise hiç kimse bakkala gitmiyor kimse kimseyi tanımıyor, o aile sıcaklığı yok herkes marketlere yöneldi artık.

0

daha çok bakkal tercih ediyordum ama bakkalımdan uzaklaşınca marketlere gitmeye başladım malesef ki.

0

bakkal eskisi gibi kalmadı artık marketler daha iyi çeşit çok kredi kartı da geçiyo marketleri tercih ediyorum genelde