0

marketten en çok aldığım ürünler çamaşır tozu yumuşatıcı bulaşık deterjanı camsil toz bezi peynir yoğurt zeytin sucuk yumurta ve abur cubur

0

et ve et ürünleri çok para tutuyor açıkçası. hayvansal ürünler de o şekilde. örneğin tereyağı aşırı pahalı. yumurta pahalı, et pahalı aslında şu an herşey pahalı ama evin ana gıdaları et, şeker, sıvı yağ, tereyağı, çay, deterjan gibi sürekli lazım ürünler resmen bitecek diye gözünün içine bakar oldum. çünkü çok pahalılar hepsi. evde hepsinin hemen hemen aynı aralarda bitmesi de gıcık bir durum. en hızlı da yağ bitiyor. hele zeytinyağının yanına yanaşılmaz oldu. allah sonumuzu hayretsin.

0

ben markete girdigim zaman en cok abur cubur reyonunda para harciyorum. :) abur cubur olarak da su son 2-3 aydir cips aliyorum hep.

1

market alışverişinde genellikle gıda ürünlerine çok aşırı derecede harcama yapıyoruz. ama zaten bunlar sorumluluğu bende değil. :) ben kendim markete gittiğim zaman en fazla harcamayı abur cubur almak için yapıyorum. bir de lanet sigaraya.

0

et ve tavuk bölümleri dışında genelde deterjan kısmında para harcıyorum ev temizliği için ayrı ayrı zemin temizleyici, mutfak temizleyici gibi ürünler alıyorum.