0

marketler ne kadar bilindik olsa da insan bazen şüpheye düşüyor. bu nedenle bildiğimiz güvendiğimiz kasaplardan alışveriş yapıyorum.

0

ben marketten görerek ve çektirerek alıyorum kiymami ,etimide istediğim gibi veriyorlar.

0

ben kuş başı veya et alırken genelde kadap tercih ediyorun.fiyatı biraz pahalı ama tanıdığım olduğu için ona güvenebiliyorum.marketlerin sattıkları etin kalitesinden çok hijyenini bilmediğimden tedirgin oluyorum.bu yüzdrn marketlerden almıyorum

0

köy ve küçük yerleşim yerlerinde tanıdğın bir kasaptan almak daha makuldur benim için. ama şehir merkezlerinde bilinen marketlerden alış veriş yapmak daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

0

gelenek ve göreneklerimi koruma amaçlı esnafıma kazandırma yönündeyim.ekmeği fırından,yumurtayı yumurtacıdan,eti kasaptan aaln tipim.kasap ne yaptığı belli tanıdığımız insanlar.marketler sonradan gelmiş onların yerini almak için savaşıyorlsr.

0

valla kardesim en yakın nereyse ordan alıyorum. zaten markette, kasapta aynı bana göre. hepside biraz tarihi yaklaşmış ürünleri ön sıraya diziyorlar. o yüzden illaki kasap olsun diye bir tercihim olmuyor.

1

aslında kasaptan almak daha makbul daha güvenilir geliyor. ancak bazen insanın bütçesi nereye yetiyorsa oradan almayı tercih ediyor. tabiki su küçük marketler de paketli olarak satılan et ve koymalardan asla almam. kasap reyonu olan marketlerden alırım yine de eti.