1

uzun yolculuklar güzeldir. görmediğin yeri görüyorsun. etrafına bakıyorsun, müzik dinliyorsun bence çok güzel.

0

param olduğu sürece uzun yolculuk yapmak gerçekten keyif verici

0

kendi arabam olsa uzun yolculukları tercih ederdim ama otobüslerle uzun yolculuk yapılmıyor insanı çok yıprattı bundan dolayı otobüs yolculuğu biraz sıkıntılı oluyor ama bir gün arabam olursa türkiye'nin karadeniz taraflarını gezmeyi çok isterdim

2

evet uzun yolculukları seviyorum. yolculuk yaparken kulaklığını takıp müzik dinleyerek etrafı seyretmek gerçekten keyif verici oluyor.

0

evet uzun yolculukları çok severim. yanımda ailem de olunca tadına doyulmaz.

0

uzun yolculuklara bayılıyorum ben ya böyle hava daha aydınlıkken yola çıkıcam bir gece yolculuk sürecek sabah erken saatlerde varacağım şehre ulaşacağım. çok güzel ya canım uzun yolculuk çekti .

0

gideceğim yerde sevdiğim insanlar varsa evet severim ama benm giitgm yol izmir var annem ve babam orda ben kuşadası'nda yaşıyorum memleketimde burdan oraya bir buçuk saatlik yol.

0

kesinlikle otobus veya araba farketmez ozellikle gece yolculugu ise bayilirim

1

yolculukların hepsini severim. ister uzun olsun ister kısa olsun tüm uzun yolculuklara bayılırım. gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok severim.

0

kitabım ve internet var ise çok severim idealim bir karavan almak.

0

gideceğim yer için sabırsızlanıyorsam uzun yolculuğu sevmem belli bir süre sonra sıkılırım ama eğer canım sıkkınsa ve düşünmeye ihtiyacım varsa uzun yolculuklar her zaman iyi gelir.