0

aşık olabilmek için kusursuz, noksansız eksiksiz, harika biri olması lazım. öyle bir insan olmadığına göre aşk da olamaz. ancak sevgi olabilir. aşk ancak ilahi aşk, allah aşkı olur geriside yalan olur. bunu da tabi herkes yaşayamaz.

0

aşk’ı kimin bulduğunu çok merak ediyorum. ne amaçla kullanmak için buldu ki. bir kişiyi ilk gördün aşık mı oldum dersin, yoksa sevdim mi dersin. bence aşk kelimesiyle, sevgi kelimesi aynı. çünkü bir kızı yada erkeğe nasıl aşık olursun, bir hareketiyle, bir sözüyle, kaşıyla, gözüyle, yakışıklılığı ile, güzelliği ile seversin. sevmeden aşık oldum diye bilen var mı? yok bence iki kelimede aynı kapıya geliyor.

0

aşk diye bir kavram elbette var. lakin günümüzde aşk kavramını neredeyse yitirmiştir. aşk, öylesine derin ve içten duyulan bşr sevgi ki bunu tarif edemezsiniz. ancak yaşayan bilir. ama şuan yaşadığımız zaman dilimlerinde aşk adı yerlerde sürünmektedir. ayaklar altına alınmış ve kıymeti kalmamıştır. sıradan zevkler, hisler aşk olmuş. bundan dolayı aşkında kıymetti kalmamıştır. bir insan herşeye sevgi besleyebilir ama herşeye aşık olamaz. aşk ile sevgiyi karıştırmamak gerekiyor. sevgiyi elden bırakmamakta çok tabi önemlidir ama biz her sevgiye aşkı konduramayız. aşk bambaşka bir duygu selidir adeta bu dünyadan başka bşr dünyaya yolculuk etmektir. vesselem.

0

bence öyle bir kavram yok dostlar siz onu öyle düşünmeyin

0

bence öyle bir kavram yok dostlar siz onu öyle düşünmeyin

0

bence aşk diye bi kavram yok sevgi olarak görün siz onu.