0

ben türkiye'de adalet diye bir kavram olduğuna inanmıyorum çünkü. zengin tam zengin fakir tam fakir bir hayat yaşıyor. mesela konulan bu zamlar zengini pek fazla etkilemiyor ama fakir zaten kıt kanaat geçirirken bir de koyulan bu zamlarla daha içinden çıkılamaz bir hale giriyor. mesela ünlü sanatçılar uyuşturucudan falan sürekli yargılanıyorlar çağatay ulusoy ve gizem karaca mesela sürekli yargılanıyorlar ama bir türlü içeriye girmiyorlar. eğer bunu yapan fakir ve güçsüz biri olsaydı şu an içeride hapis yatıyor olacaktı. o yüzden ben türkiye'de adalet olduğunu düşünmüyorum.

0

adalet denen birşey bulunmuyor ülkemizde asla bulunmaz birşey ülkemizin ikdidarının tarafında iseniz zengince ayağınız çamura değmeden yaşarsınız aksine iseniz yandınız yaşama imkanınız yok arkadaşlar iktidardaki partinin gençlik kollarında üyeler havuza gidiyorlar ücretsiz yemek yiyorlar 300 tllik daha biçok şey yapıyorlar ayrımcılık bulunuyor imam hatip liseleri villa gibi anadolu meslek liselerinde fare yiyorlar

0

maalesef bu ülkede adalet diye bir kavram yok. heleki son yıllarda adalet tamamen bitmiştir. adalet sağlayacak kurumları eş, dost dosdursan olacağı bu.

0

adelet ulkemiz icin cok uzak bi kelime eger ki dayin amcan varsa adalet senden yanadir yoksa sasina ne gelirse