0

köpek beslemek isterim elbette ama ikisini bir arada besleyebilirsem ikisini de isterim

0

kedi ve köpek ikisi de beslenebilir fakat kedi evde olabilirken köpek dışarıda bakılmalıdır

0

ben tam kediciyim. ama köpekleri de çok seviyorum çünkü çok sevimliler ve dost canlılar. kedi bakmak nispeten daha uygun ve daha kolay tuvaleti geliyor gidiyor kuma yapıyor köpeği dışarı çıkartman gün içinde birçok sefer gezdirmen gerekiyor ve eğer vakit sıkıntınız varsa köpek için de sıkıntı kediler evde yalnız kalmaktan hoşlansa da köpekler yalnızlığı çok sevmiyorlar.

0

ikisini de beslemek isterim cunku onların ayrı kendine özgü güzellikleri var

1

bence köpek beslemek daha iyidir. ama evde değil dışarıda bir bahçen olacak orada beslemek daha iyi olur.

1

oyy artık ikisini de birbirinden ayıramaz haldeyim.. köpek besledik bahçemizde yıllar içinde.. biri halis kangal köpeği idi diğeri de, kurt kangal karışımı demişti veterinerimiz bizim bahçemize sokaktan gelen bir candı..ares koymuştuk adını.. onlarla bire bir can olduk.. ailemizden oldular.. kedilere geçen seneye kadar çok sıcak bakan biri değildir..hatta kızardım da balkonuma gelip sandalyelerime oturup minderlerime tüylerini bıraktıkları için.. hayatta elime alamaz ama gördüğüm yeni doğmuş minik kedilere uzaktan bakarak onlarla iletişim kurardım..ta ki geçen sene aralık ayında kızım (oğlumun eşi) bana anne dedi..kedi alıyoruz..nee dedim.. aşk olsun ben size gelmeyeyim diye mi dedim güldüler.. ya olur mu bak çok seveceksin sende falan dediler ki evet öyle de oldu zaten.. sokaktan sahipleneceklermiş..sahiplendiren kadına o gece gitmişler ve luna'mı almışlar. kadında kızım diyor bir sürü kedi.. evinin bir odasını onlara kadın tahsis etmiş.. bursa bu arada bahsettiğimiz şehir.. kızım ve oğlum luna'yı tercih etmişler.. ufacık ama tek gözü yokmuş.. kızım çok merhametlidir.. anne dedi diğerlerini herkes tercih eder ama bu özel.. bakıma da ihtiyacı var. luna'mın sol gözü akmış yok.. orası şu an tuhaf şekilde ilk günkü kadar akmasa da.. yine var çapaklanma gibi.. her gün iki ilacı var..sabah akşam onlar sürülüyor..neyse.. alıp kediyi eve gelmişler..adını luna koyarak.. bize ilk fotoğraflarını gönderdiklerinde çok sevdim.. bembeyaz bir güzellik.. ama korkuyorum ya eşime dedim benim kendimi kedilere alıştırmam lazım.. hayalimde kızıma gidiyoruz kapıyı açıyorlar.. hani ufak çocuklar sevdiklerinni kucaklarına koşar atlar ya.. luna da bana koşacak ve bende onu ön patilerinin altından tutup kaldırıp göğsüme koyacağım gibi hayaller kuruyorum zihnimde.. tabii gittik luna bana değil kimseye koşmadı.. ürkek hayvan.. artık sokaklarda neler yaşadıysa.. zaten gözünü kaybetmesinden de belli.. zamanla odaya geldi.. sevince itiraz etmedi.. öyle öyle ben luna'ma bir alıştım ki sormayın.. bu arada şanslı kedi tabii.. özel mamalar.. en iyisinden kumları falan..oyuncakları herşeyi oldu.. veterineri var bursa'nın en iyisi iyi de para veriyorlar ama umurlarında değil sevdiklerinden zaten iyi de kazanıyorlar.. bağışıklığı düşük kedi olduğundan ilk zamanlar epey bir veterinere götürüldü.. şimdilede iyi güzelim benim.. geçen gün kısırlaştırıldı.. bu arada anladığınız üzere dişi kedi luna'm.. şu an akşam bana gönderdiler bir videosu var. keşke buraya resim video ekleme yeri yapılsa da seyredebilseniz.. başında yalamasın diye hunisi var.. garibim iç güdüsel olarak yalayacak ya.. huninin içini haşırt, huşurt yalıyor.. kızım videoya çekmiş.. harika bir kedi o.. yaza falan da gözü dikilecek.. veteriner bunları aşama aşama yapmak istiyor zira dediğim gibi luna'mın bağışıklığı düşük.. ama o ailemizin pamuğu oldu artık.. özlüyorum çok..

0

köpek tabikide. zaten beslediğim 5 tane köpegim var

2

köpek beslemek tercihimdir. bazı kediler çok hırçın oluyor.

0

beslesem kedi beslerdim. ama tüm hayvanlardan çok korkuyorum.

0

kediler daha iyi hayvanlardır. hem masum hemde çok tatlı hayvanlar. köpekle kadar sadık diğiller. fakat genede kediyi tercih ederim.

0

ben köpek beslemeyi daha çok isterdim ama yavru olmasını isterdim çünkü onu eğitmek isterdim bazı köpekleri görüyorum ve gerçekten akılılar ve çok güzel süt gibi köpekler çok özeniyorum onlara adamlar yeni doğan köpeklerden alıyorlar ve güzel bi eğitim vererek yetiştiriyorlar.

0

ben köpek beslemek isterim ama kediler de çok sevimli duruyorlar ama nankörler