0

kedi ve köpek beslenebilir fakat kedi evde bakılabilirken köpek dışarıda bakılmalıdır.

0

kedi daha iyi tercih olur, başlangıç olarak... bence

0

kedi fobim var..hele bir de yavruysa evin yolunu bile değiştiririm..kesinlikle köpek..

0

bir yavru köpeğim olsaydı hiç fena olmazdı ama eşim çok kızar evde köpek beslemeye

0

yavru köpek olabilir çok sevimli oluyorlar yavru köpekler

0

kedi beslemek isterdim çok masum hayvancıklar

0

hemen hemen bütün hayvanları sevdiğim için herhangi bir tercih yapmazdım ikisinide beslemek isterdim heralde nitekim öyle oldu kedi de besledim köpekte besledim kedim kısa süre önce öldü ama şu an hala köpeğim var ikisinide çok seviyorum genel olarak bütün hayvanları çok seviyorum elimde olaa hepsine bakarım.

1

köpek beslemek isterdim..ama ufak olacak bu sefer..evde besleyebileceğimiz, sevimli bir şey olmalı.. daha evvel iki köpeğimiz oldu.. biri kangal idi ve dört aylıkken bile o kadar iriydi ki..beni görünce sevinçle koşar ön patilerini omuzuna dayayarak arka ayaklarının üzerinde sanki bana sarılırdı.. sonra ona bakmaya yetişemedik..eşimin kereste fabrikası olan bir arkadaşı vardı.. ona vermek zorunda kaldık.. deprem senesi.. 1999 kasım ayı gibi.. duvarlar yıkık.. baktık hav hav bir ses.. ben ürktüm hatta gece 19.30 gibi saatler.. oğlum anne dedi bundan mı korktun.. baktık bir yavru köpek adını çocuklar ares koydu.. veterinere götürdük.. bir aylıkmış kurt terrier karışımı dediydi.. bizimle 2016 yılına kadar yaşadı ki bağırsak kanserinden kaybettik.. veteriner çok uzun bile yaşamış dedi.. eşim ares'ten sonra artık hayvan beslemek istemese de.. benim hayalim ufak bir köpek.. :)

1

hayvan beslemek çok büyük bir sorumluluk istiyor. o yüzden şu ana kadar bir hayvan beslemeyi düşünemedim. ancak kediler bana daha yakın geliyor çünkü köpeklerden çok korkuyorum köpek fobim var. bir gün evimde bir hayvan beslemeyi düşünürsem eğer bu kesinlikle bir kedi olurdu. zaten şu anda bahçemizde beslediğimiz üç dört tane kedi var. ama evde besleme işine çok sıcak bakamıyorum.

0

kedi beslemek isterdim çok severim kedileri.

0

ikisini de beslemek isterdim ikisini de çok seviyorum.

0

hiç birinide besliyemem ben malesef hayvanları severim ama elliyemem evimde sokmam titiz biri olduğum için anca gene ona rağmen kuş besliyorum yani .