0

yani ara ara bakıyorum bir ikisine onun dışında bu siteyi de sevdim ara ara burada da takılacağım işlerden vakit buldukça.. sanırım 3-4-5 saat ama aralıklı öyle kesintisiz değil..

0

öyle saymadım şu kadar dolaşırım diye ancak zaman zaman girerim ve bakarım ne var ne yok diye merak ettiğim ün genelde geceleri bakarım gün içinde nadir girerim şöyle bir bakarım daha sonra çıkarım yani çok fazla takılmam veya vakit harcamam sosyal medya için. genelde resim koymak için girerim ve daha sonra çıkarım öokf azla ilgilenmem vakit harcamam sosyal medya da.

0

konusacagin kisilere gore degisiyor ama cogu zaman yarisini geciriyorum gunun

0

sosyal medya da aktifliğim yaklaşık 2 aydır son derece arttı çünkü instagram ve facebook üyeliklerimi geri açtım ve oralarda zaman geçirmeye başladım buna istinaden de gündemi,haberleri,dünyayı bile oralardan takip eder oldum.
bu instagram ve facebook gibi sosyal paylasım sitelerinde geçirmiş olduğum zaman günde 5 saati bile buluyor bunların dışında tabi kutsal bilgi kaynağı ekşi sözlük işin içine girince günde 3 saate en az orada vakit harciyorum okula gitmediğim günler de ya da okuldan çıktığım da hayatım şuan için bildiğiniz internete bağımlı geçiyor.
onun dışında sorumani de geçiridiğim zaman da ekleniyor artık buradan da iyi bir zaman geçiriyorum en azından günde 1 saat araştırmalara ve soru cevap yorumlamalarına veriyorum bu durumdan mütevellit iyi bir süre günde yalan olmasın 9-10 saat bilgisayar önünde internette ya da telefonda geçiriyorum.
he bu şimdi çok gelebilir ama şimdi düşününce televizyon da vakit kaybetmiyorum oradan da eşitlenebilir gibime geliyor

0

ben günde 3-4 saat arası takılıyorum bu aralar daha fazla ama

1

sorumani üyesi olduğumdan beri sosyal medyaya vakit ayırmıyorum pek fazla. gün içerisinde müsait oldukça, vakit buldukça buradayım. ve bu durumdan şikayetçi değilim.

0

çok fazla degil 3 saat aralığında zaman geçiririm

2

çok kez sosyal medyada durmuyorum. arada sıra da giriyorum burdayım ben sürekli.

2

artık pek sosyal medya kullanmıyorum. girdiğim zamanda genelde buraya giriyorum.

0

onceden baya zaman gecirirdim aosyal medyada. yani gunumun rahat bir 5-6 saati gecerdi. bu siteyi gordum simdi hic girmiyorum sosyal medyaay

1

son zamanlarda sosyal medyayı pek takip etmiyorum. sorumani.comdan çıkabilirsem bakacağım bir ara.

1

çok az dolaşıyorum. 1 saatten bile az. çünkü bütün işlerimi, derslerimi, sorumluluklarımı aksatıyor. sosyal medya çok zararlı ya...
tamam! eğleniyorsunuz, kafanızı dağıtıyorsunuz falan ama zararlı

0

boş vakitlerimde diğer türlü saatlerce sosyal medyaya takilacak kadar sosyal hayattan uzak biri degilim

0

sosyal medyada öyle çok dolaşmıyorum sadece, youtube arada müzik dinlersem ya da film izlersem tercih ediyorum .

0

sosyal medya hesabım yok sadece sorumani'de geçiriyorum zamanımı.