0

ben toplam 5-6 yıl oldu ilk youtubede başladım sonra facebook sonra instagram diye devam etti

0

sosyal medyaları mı 3 yıl önce kapattım ve iyi ki de kapatmışım gerçekten çok mutluyum boşa zaman harcamıyorum de kafamı saçma sapan şeylere takmıyorum. o yüzden çok mutluyum iyi ki de sosyal medya kullanmıyorum. daha çok kendimi verimli şeylere veriyorum bana daha iyi şeyler katabileceğini düşündüğüm şeylerle uğraşıyorum mesela sosyal medyada takılmak yerine kitap okuyorum ya da kendimi el işlerine veriyorum böyle takı falan yapıyorum kendime. o yüzden sosyal medyada çok fazla takılmıyorum ve bu şekilde gayet mutluyum.

0

sosyal medyada gün içinde bir iki saat kadar zaman geçiriyorumdur. çünkü bazen kim ne yapmış, ne yemiş nerelere gitmiş onlara bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. sosyal medyadan çok dedikodu malzemesi çıkıyor. bu yüzden sosyal medyada genellikle instagram'da takılıyorum. bunun dışında whatsapp'ta da kuzenlerimle abla akrabalarımla oluşturduğumuz bir grubumuz var. ve orada çok komik zamanlar geçiriyoruz ve genel kültür ve paylaşımları yapıyoruz. bu şekilde sosyal medya yararlı kullanıldığı zaman aslında iyi bir şeydir. bunun yanında twitter'a girdiğim zaman, sürekli bir şeyler okumayı çok seviyorum. çünkü twitter'da özlü sözler, vecizeler bulunmaktadır. ve gündemi de genel olarak twitter'dan takip ediyorum. çünkü twitter'da güncel olaylar hakkında çok fazla haberler paylaşılıyor, yazılar yazılıyor. bu yüzden twitter'ı kutsal kitabım olarak görüyorum. her gece mutlaka uyumadan önce 20-30 dakika arası twitter'da yazı okumayı çok seviyorum.

0

bu siteye baslamadan önce saat başı falan girerdim heralde ama şimdi günde yarım saat girmiyorumdur boş vaktimi genelde burada değerlendirmeye çalışıyorum. hem bahaneyle yeni bilgiler öğreniyorum hemde para kazanıyorum .sosyal medyada bos bos gezmekten daha iyi oluyor.

1

ben sosyal medya falan sadece bekarken kullanirdim. ben 3-4 saat takılırdım sadece sosyal medyada sonuçta sosyal medya boş iş yani insanlar hayatını yaşayacağı yerde sosyal medyada boşu boşuna zaman harcıyor. şu an sosyal medya kullanmıyoruz. eşim ve ben sosyal medyadan uzak duruyoruz. genellikle evliliklerin çoğu sosyal medya yüzünden bitiyor bizlerde kullanmadık evlendikten sonra gerek yok bende sosyal medya kullanmaya evli barklı insanların kullanmasina karşıyım ben.

0

maalesef sosyal medyada çok zaman harcıyorum. bazen pişman oluyorum çok zaman harcadığım için.. sosyal medyada harcadığım zamanı başka şeyler için kullanabilirim ama insanı çekiyor yani takip ettiğiniz insanlar oluyor, merak ettiğiniz şeyler oluyor, arkadaşlarınız falan fotoğraf paylaşıyor, insanların hayatını merak ettiğimiz için aslında sosyal medyada çok zaman harcıyoruz.kendimizde bir şeyler paylaşıyoruz aslında güzel bir şey sosyal medya ama fazlası zarar diye düşünüyorum. ama ben sosyal medyadan çok sorumanide zaman harcıyorum.