0

plastik bardaklar çay içilmez tabi zararlı tüm mikroplar onun üzerinde yikasands çıkmaz en güzeli cam bardak ,hiç bir zaman cam bardaktan sasmicaksin .

0

plastik bardakta çay içmek pek sağlıklı olması gerek zaten plastik bardakta içilen çayın tadı da cam bardaktaki gibi olmuyor

0

evet plastik bardakta çay içmek zararlıdır çünkü plastik yapımında zararlı maddeler vardır sağlığa zararlıları büyüktür ve çoğu plastik bardak zehirleme yapabiliyor.

0

plastik çok zararlı bir maddedir insan sağlığı için çok büyük önem teşkil etmesi bir yana insanları zehirleyebilir doğada kaybolması da çok zor bir maddedir . eğer imkânınız var ise mutlaka ama mutlaka çayımızı cam bardakta icmeliyiz uzmanlara göre bu konuda çok titiz davranmalı çayı ya da başka içecekleri cam bardakta içmeye özen göstermeliyiz. unutmayalım ki cam sağlıktır. plastik kansere kadar yol verebiliyor . eski plastikler insan sağlığına çok ama çok zarar verebiliyor hiç kimse böyle bir durumla baş başa kalmayı istemez diye düşünüyorum

0

annem her zaman kızar öyle bir durumda beni görse. kanser mi olmak istiyorsun? diye sebebini soru ile yöneltir. zararlı tabi ama ciddiyet boyutunu bilmiyorum.

0

plastik normalde de içerdiği kanserojen maddelerden dolayı çok zararlıdır insan sağlığına. plastik bardakta çay içmek çok daha zararlıdır çünkü bardağa sıcak olarak koyduğunuz çay kanserojen maddelerin daha fazla dışarı çıkarak çayla karışmasına neden olur.

0

plastik bardakla çay gibi sıcak içeceklerin içilmesi önerilmez. plastikler her zaman kansorojen ve katkı maddeleri içerdiğinden sıcak ortamda gıda ve içeceklere karışabilir. bubda sağlık açısından tehlikelidir.

0

platik bardakta çay içmek plastik bardağın kimyasal yapılışında ötürü zararlıdır